Hae
Riia Koivisto

Syksyn meikki

Syksyn meikki

Syksyn meikki! Syksy saapui, mutta pitääkö meikin jotenkin muuttua?

Kesällä meikki on usein hieman kevyempi, iho kiiltää helpommin kuumalla säällä ja meikkivoiteena on tullut ehkä käytettyä ohuempia tuotteita, kuten BB/CC -tai värillistä kosteusvoidetta. Syksyn tullen meikkivoide saakin olla taas suojaavampi, ravitsevampi ja vastata tietysti ihotyypin tarpeita.

Meikkipohjani saa kyllä olla ohut, kuulas ja heleä, ympäri vuoden. Silti syksyn saapuessa, kaipaan hieman enemmän peittävyyttä meikkivoiteeseen. Seerumin ja kosteusvoiteen jälkeen ihon tulisi tuntua ravitulta, jotta siihen on helppo levittää meikkivoide tasaisesti. Jos meikki levittyy epätasaisesti tai iholla on kuivia länttejä, suosittelen kuorimaan kasvot. Myös paikallisesti käytettävät täyteläisemmät voiteet sopivat ihon kuiville kohdille.

Yksi pitkäaikaisia meikkivoide suosikkejani on Artdeco Rich Treatment Foundation. Tämä meikkivoide on täyteläisen tuntuinen kuivallekin iholle, mutta ei silti ala kiiltämään päivän mittaan vaan pitää ihon samettisen näköisenä ja tuntuisena. Meikkivoide on ihanteellinen aikuiselle iholle, koska se häivyttää juonteita ja siinä olevat valoaheijastavat pigmentit tuovat iholle upean heleyden ja hehkun.

Sisley Phyto-Teint Longlasting Foundation on öljytön, hoitava ja kosteuttava meikkivoide. Se tekee ihosta virheettömän näköisen, on pitkäkestoinen ja takaa ihanan heleän näköisen pohjan. Tämä meikkivoide on täydellinen, jos tykkäät ohuesta mutta peittävästä pohjasta, jota voi tarvittaessa kerrostaa.

Wet´n Wild Dew Foundation  edullinen meikkivoide on yksi pitkäaikainen suosikkini. Se jättää iholle niin upean hehkun, että jaksan ihmetellä sitä aina. Tuote on oiva kuivalle ja pintakuivalle iholle, se on täydellinen meikkivoide syksyyn ja talveen!

Voidemaiset aurinkopuuterit, poskipunat ja luomivärit toimivat niin syksyllä kuin muinakin vuodenaikoina. Suosin niitä ehdottomasti myös syksyn tullen meikkiini. Kun puuterimaisia kerroksia tulee iholle vähemmän, ihon kuivuus ei korostu.

Voidemaisia luomivärejä löytyy nykyään lähes sarjalta kuin sarjalta, niin purkissa, tuubissa, kuin kynämuodossakin. Kannattaa testailla erilaisia koostumuksia ja sillä tavalla löytää itselle parhaiten toimivin laatu.

Kosteuttavat kasvovedet, joita voi suihkuttaa meikin päälle päivän mittaan, ovat oiva lisä syksyn meikkiin ja ihonhoitoon. Lähdevesisuihke rauhoittaa, suojaa ja kosteuttaa ja tekee ihosta joustavan tuntuisen. Suosittelen varaamaan pullon työpisteelle ja suihkuttamaan kosteutta aina tarvittaessa päivän mittaan ihoa kosteuttamaan!

 

Voidemainen/nestemäinen luomiväri Top 6- mun suosikit

Meikkipakkini ikuisuus suosikki ja klassikko!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *