Hae
Riia Koivisto

Voidemainen luomiväri – pitkäkestoisen silmämeikin salaisuus

*Sisältää mainoslinkkejä

Voidemainen luomiväri – pitkäkestoisen silmämeikin salaisuus! 

Minulta usein kysytään miksi käytän aina voidemaisen luomivärin silmämeikin pohjalla. Vastaus on aina sama; se antaa silmämeikille intensiivisen sävyn ja takaa kestävän silmämeikin. Käytän voidemaista tuotetta primerin sijaan, eli korvaan sillä lähes poikkeuksetta silmämeikin pohjustustuotteen.

Nykyään voidemaisia tuotteita on saatavilla monella sarjalla, mutta näin ei todellakaan ole aina ollut. Olen vuosien varrella metsästänyt toimivia tuotteita ja sävyjä kissojen ja koirien kanssa, mutta nykyään tilanne on toinen. Lähes jokaisen sarjan valikoimista löytyy voidemainen luomiväri.

Vuosien työn tuloksena löydetyt suosikit ovat pysyneet tähän päivään asti, mutta uusia tuttavuuksia löytyy jatkuvasti.

Uusin tuttavuuteni on L´Oréal Paris Age Perfect Cream Eyeshadow. Sävy 04 Timeless Taupe on hyvin lähellä MAC Longwear Paintpots sävyä Groundwork, joka on varmaan ollut eniten käyttämäni tuote ikinä! Nämä kaksi sävyä sopivat melkein minkä tahansa värisen puuterimaisen luomivärinvärin alla käytettäviksi, ne ovat niin neutraaleja ja mukautuvat moneen ihon väriin. nämä sävyt ne toimivat niin vaaleamman kuin tummemman smokey eyes -silmämeikin pohjana.

Edullinen markettiversio ei kalpene laadussa arvokkaammalle sävysisarelleen, sillä tuotteessa on valtavan hyvä pigmentti ja helposti työstettävä laatu. Myös sininen sävy 03 Celestial Blue hurmasi minut! Täydellinen taivaansininen vivahde, joka sopii täydellisesti hentojen pastellisävyjen pohjalle, tai tummemman sinisen, luumun, harmaan tai vaikka ruskean kanssa yhdistettynä.

Suositko sinä mieluummin luomivärin pohjustusvoidetta vai voidemaista luomiväriä?

 

Luomiväri joka todella kestää!

 

Voidemainen luomiväri, miksi suosin niitä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *