Hae
Riia Koivisto

Meikkipakkini ikuisuus suosikki ja klassikko!

Meikkipakkini ikuisuus suosikki ja klassikko! Jos joutuisin nimeämään vain yhden klassikko tuotteen käytöstäni, se olisi ehdottomasti tämä, eikä minun ei tarvitsisi miettiä asiaa hetkeäkään.

Tajusin vasta, että tätä helmeä en ole muistanut teille esitellä lainkaan. Tämä ihanuus on kulkenut mukanani vuosikausia. Olen ehtinyt suositella sitä kymmenille, ellen sadoille asiakkailleni ja ne, jotka ovat tämän tuotteen hankkineet, ovat kertoneet jääneen ikuiseen koukkuun.

Onni on, että tämä tuote on todella riittoisa.

Chanel Les Beiges Healthy Glow Bronzing Cream on voidemainen aurinkopuuteri, sävyttävä voide, joka tekee iholle täydellisen auringon hehkuttaman pinnan. Tunne iholla on samettinen, pehmeä ja lopputulos puolimatta.

Tuote sopii käytettäväksi sellaisenaan tai meikkivoiteen tai värillisen päivävoiteen päälle. Sen voi levittää sienellä tai siveltimellä. Voiteella voi muotoilla kasvoja tai laittaa sen kasvoille kauttaaltaan. Bronzing Cream sopii täydellisesti ympärivuotiseen käyttöön.

Käytän Bronzing Creamia hehkuttamaan kasvoja levittämällä sitä ohimoille, poskipäille, otsaan ja leukaan. Kaunis sävy sopii moneen ihon väriin, se mukautuu kuin toiseksi ihoksi. Jos haluaa näyttää vain kevyesti päivettyneeltä, voidetta voi levittää kasvoille isolla siveltimellä, isolla kädellä.

Tuote on aivan ihana pisamaiselle iholle. Se sopii myös miehille, tuomaan ihon sävyyn kauniin sävyn ja raikkauden.

Tämä on klassikko, jota ilman en meikkaa asiakkaita juuri koskaan. Se on meikkipakkini yksi kulmakivi tuotteista, jonka voittanutta ei ole vielä löytynyt. Ja tuskin tarvitsee löytyäkään.

 

Lue myös nämä:

Itsestäänruskettava x 2, turvallista hehkua kevätiholle!

Auringon hehkua iholle!

2 kommenttia

  1. Linda kirjoitti:

    Hei Riia, minulta on löytynyt tämä jo jonkin aikaa ja hehkutuksesta huolimatta en ole saanut siitä omassa käytössä kaikkea potentiaalia irti ja luulen, että syy piilee sivellinvalinnassa. Minkä tyyppistä sivellintä suosit ohimoille, poskipäille ja otsaan levityksessä?

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Sivellin vaikuttaa todellakin paljon. Kokeile napakampaa sivellintä kuin mitä nyt käytät. Tai hyvä on testata muutamaa erilaista niin näet millainen toimii käyttöösi ja käsialaansa. parhaiten! Minulle sopii parhaiten koko pyöreä päinen napakka sivellin, tai muotoiltu hieman litteä suti. Toivottavasti tuote osoittautuu vielä napakympiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *