Hae
Riia Koivisto

Uusi frisyyri!

Frisyyri, uusi sellainen! Hiusteni päivitys oli nyt paikoillaan, koska päätin luopua tuuhennuksistani. Tiedättekö sen tunteen, kun mitta tulee aivan täyteen omaa tukkaa ja on pakko saada muutosta ja äkkiä? Mulle tulee sellainen tunne aika usein! Frisyyri kuosiin ja asap – sellainen mä olen!

Tein kaikkia sääntöjä vastaan ja revin ( !!!!!!! ) tuuhennukset päästäni irti. Tämä siksi, että niitä alkoi ensin tippua tasaiseen tahtiin ja sitten irtokarvoja oli enää siellä täällä. Tuli tunne kun pääni olisi ollut vinossa 😉 heh.

Turmelin siis tukkaani, koska osa karvoista oli kiinni vielä aika tiukasti, ja omaa hiusta lähti repiessä myös irti. Ei näin!! Jos sinulla on pidennykset / tuuhennukset, niin otathan ne pois ammattilaisen avulla. Kampaaja itse ei välttämättä tee niin… auts.

Oli miten oli, yritin saada aikaa omalle kampaajalleni jo kesäkuusta alkaen, mutta hänellä on aina listat pitkälle täynnä. Aune otti minut jonotuslistalle, ja mikä onni oli, kun sain häneltä tekstarin, että kahden tunnin kuluttua olisi peruutusaika. Mikä tuuri, että en ollut ottanut koronarokotuspäivääni mitään varsinaisia töitä! Vastasin siis todellakin kyllä ja lähdin kiitämään kohti Punavuorta.

Annoin Aunelle vapaat kädet, mutta koska kampaaja-asiakas suhteemme on varsin pitkä, päädyimme suunnittelemaan uutta frisyyriäni yhdessä.

Punainen väri oli selkeä. Enemmän kullan ja kuparin sävyinen kuin kylmä punainen. Mullet vai polkka – sitä pohdimme. Aune oli ensin mulletin kannalla, koska oma tukkani oli kasvanut niin pitkäksi, että hän mietti, otetaanko ensin yksi välivaihe ja mennään siitä sitten kohti lyhyempää mallia. Olin kuitenkin ison muutoksen tarpeessa, joten päädyimme yhteistuumin napakkaan polkkamalliin. Halusin ehdottomasti selkeän otsatukan pitkään olleen verho -tyylisen otsatukan tilalle.

Suurin osa ystävistäni on pitänyt minua aika punatukkaisena. Olen ollut elämästäni suurimman osan aikaa punapää. Viimeiset vuodet olen viihtynyt hyvin blondina, ja tiedän että palaan vaaleaan varmasti taas jonakin päivänä.

Mutta nyt tykkään tästä tukasta! Kaipaan hiuksiin usein vaihtelua ja olen valmis leikkauttamaan hiukseni pitkistä lyhyiksi ilman suurempaa pohdintaa. Värin vaihdolla saa kivasti myös virkistystä meikkaukseen!  Nyt on taas tärkeää ottaa huomioon ihoni, hiusteni kuin silmieni väri etsiessä syksyksi uusia meikkejä.

Kaipaatko sinä usein muutosta hiuksiin vai pitäydytkö samassa lookissa pitkään?

Lue myös tämä:

Elämää Great Length hiusten pidennysten kanssa, miten olen viihtynyt pitkä tukkaisena

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *