Hae
Riia Koivisto

Ihana Naantali!

Ihana Naantali!!

Lomamme viimeisellä viikolla suuntasimme vihdoin kauan odotettuun Muumimaailmaan  ja Naantaliin. Lapset olivat toivoneet ja odottaneet tätä reissua koko kesän, ja minilomamme oli kaiken odotuksen arvoinen.

Tiistai aamusta pakkasimme auton ja lähdimme ajamaan kohti Muumimaailmaa. Auton ulkolämpömittari näytti +30, vaikka kello oli vasta 10 aamulla. Alkuperäinen ajatus oli, että Muumeja olisi kiva mennä katsomaan vähän viileämmällä säällä. Mutta näillä mentiin, luvassa oli kesän kuumin kesäpäivä.

Lapset olivat innoissaan. Parasta oli Muumien tapaaminen ja halaaminen, teatteriesitys ja Sealle ystävyyskorun tekeminen.

Viihdyimme saarella hyvin kuumuudesta huolimatta, mutta kun voimat aloivat loppua koko jengiltä, suuntasimme jätskille Naanatalin keskustaan.

Pikainen ruokakauppa käynti ja auton nokka kohti Kultaranta Resortia.

Vuokrasin ihanalta asiakkaaltani ja seuraajaltani Mallalta upean loft asunnon meren rannasta yhdeksi yöksi. Lapset hihkuivat onnesta, kun huomasivat, että aivan lomakotimme vieressä oli hiekkaranta. Me aikuiset iloitsimme myös ihanasta rantabaarista. Huikea majoitus ja mielettömät näkymät, pakko sanoa että olisimme voineet viihtyä pidempäänkin.

Kultaranta Heineken Housessa söimme illalla ehkä yhdet parhaimmat pizzat ikinä. Jopa lapset söivät kaiken, vaikka pizza ei yleensä olekaan heidän suosikki ruokaansa.

Aamulla heräsimme sateen ropinaan ja aivan erilaiseen säähän. Ihan kun yön aikana olisi saapunut syksy. Tavallaan ihan kiva, koska tämä oli kesän viimeinen reissu ennen arjen alkamista.

Ehdotin Sealle aamu-uintia vesisateessa, ja niin me tytöt pulahdimme kaatosateella mereen uimaan. Sea oli niin innoissaan ja kieltämättä fiilis oli ihan mahtava uinnin jälkeen. Uinnin jälkeen suuntasimme koko perheen voimin vielä aamu saunaan.

Aivan mahtava lopetus Naanatalin lomalle!

Naantali oli tosi ihana, itseasiassa aivan super! Kesäloma oli mahtava, säät suosivat ja lopulta ilman sen kummempia suunnitelmia, teimme lomastamme todella kivan!

Kiitos kesä 2021, olit erinomainen! Tervetuloa arki ja työt!

 

Lue tämäkin:

Extempore miniloma – parasta pitkään aikaan!

Yksi kommentti

  1. sarankotikolo kirjoitti:

    Sama homma, mekin olimme Muumeja katselemassa tiistaina ja kuuma oli. Mutta hauska päivä kaikin puolin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *