Hae
Riia Koivisto

Sain kynnet vihdoinkin kuosiin!

Muistatteko kun kamppailin kuivien ja lohkeilevien kynsieni kanssa? Sain kynnet vihdoinkin kuosiin!  Suosituksen tästä tuotteesta sain tutultani, ja hankin sen itselleni oitis. ( Tosin nyt olen kadottanut lakan, ja olen epätoivoinen!! )

Ehdin testata monia kynnen kovettajia -ja vahvistajia, ennen kun löysin tämän, mutta niiden vaikutus ei ollut kummoinen. Yleensä parasta kynsilleni on, kun jaksan lakata kynnet ja käyttää värilakan alla vahvistavaa aluslakkaa. Vanhat suosikit eivät tällä kertaa kynsilleni toimineet, mutta onneksi löysin tämän!

Oriflame The One Expert Care Extreme -kynnenkovettajalakka on tehnyt sen mitä on luvannutkin. Lakka on vahvistanut kuivia ja heikkoja kynsiäni aivan selkeästi. Kynteni eivät lohkeile enää samalla lailla kun ennen. Lakka myös pysyy paremmin, kun laitan kovettajan aina ensin väri lakan alle.

Työni on haastava niin käsien kuin kynsienkin kanssa. Kukkien kanssa työskentely saa kynnet usein hauraiksi ja harva lakka pysyy muutamaa päivää pidempään kynsissä. Pesen käsiäni paljon ja siksi käteni ja kynteni ovat kovilla.

Avvain edes kohtuullisesti hyvin voiviin kynsiin, on minulla kautta aikojen aina ollut kynnenkovettaja. Kun luovuin geelikynsistä, tuntui ettei mikään testaamani tuote tehnyt juuri mitään. Olin jo jossain kohtaa epätoivoinen, ja ajattelin, että geelit ovat ainoa ratkaisu hauraisiin kynsiini.

Nyt olen enemmän kuin tyytyväinen, kun löysin tämän apulaisen.

Joskus pienet asiat arjessa ovat niitä parhaita!

 

Lue myös tämä:

https://riiakoivisto.vaikuttajamedia.fi/2021/06/10/tasta-en-luovu/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *