Hae
Riia Koivisto

Pikakuivattaja! Tästä en luovu! Luotto tuote jota ilman en pärjää!

Pikakuivattaja!

Tästä en luovu! Usein ajatellaan ettei halvasta ole mihinkään. Mutta hei, halpa on hyvä! Se on myös minun luottotuote jota ilman en pärjää. Arvaatko mikä se on?

Aloin miettiä mikä on sellainen tuote, joka on mielestäni aivan huippu, varsin paljon elämää helpottava ja tuote, jota en vaihtaisi mistään hinnasta pois.

Kävin ajatuksissani läpi käyttö kosmetiikkaa, tuotteita joita käytän päivittäin ja tuotteita joita palaan ostamaan uudelleen ja uudelleen. Sitten keksin sen. Koska en koskaan, siis koskaan, lakkaa kynsiäni ilman tätä pientä pipetti pulloa.

Essence Nail Art Express Dry Drops -pikakuivattaja tipat ovat niin huikeat, että en voi käsittää niiden maksavan vain muutaman euron. Kun lakkaan kynnet, keksin aina jotain tärkeää tekemistä silloin kun kuivatan kynsiäni. Epäilen, etten ole ainoa.

Lakkaan kynsilakkaa lähes poikkeuksetta aina kaksi kerrosta, en juurikaan kuivattele kynsiäni lakka kerrosten välissä. Kun kynnet on lakattu, tipautan pisaran kuivattajaa jokaiseen kynteen ja tadaa, kynnet ovat kuivat hetkessä! Tuntuu, että tämän tehotipan asioista kynnet ovat myös kiiltävämmät ja napakamman tuntuiset.

Tämä tuote on toimiva, edullinen ja en kertakaikkiaan pärjää ilman sitä!

Onko sulla joku kosmetiikka tuote, jota ilman et pärjäisi? Jos, niin kerrothan sen mulle!

Lue myös tämä:

Operaatio geelikynnet pois ja ihanan kestävä+edullinen kynsilakka löytö!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *