Hae
Riia Koivisto

Operaatio geelikynnet pois ja ihanan kestävä+edullinen kynsilakka löytö!

Tuotteet saatu.

Otin vuosi sitten lokakuussa geelikynnet lomakynsiksi ja jäin samantien koukkuun. Tarkoitus oli, että geelit olivat kynsissä vain hetken, ja sitten taas palaisin ihan vaan lakkailemaan kynsiäni itse.

Jotenkin tuo geelikynsien helppous sai minut lumoutumaan ja se, että kynnet näyttivät kauniille niin kukkatöissäni kun meikkaajan ja kampaajan duuneissa. Kynteni kun ovat aika kovilla, etenkin kukka-alan hommia tehdessäni.

Jouduin kuitenkin aina säätämään aikaa huollossa käymiseen ja huomasin sen jo hieman rasittavan aikataulujani.

Kun maaliskuussa korona iski ja ajattelin että nyt on se hetki, kun kasvatan omat kynteni takaisin. Kauhukseni kynnet olivatkin tosi ohuessa ja hauraassa kunnossa. Heti kun kesäkuussa uskalsin, painuin laittamaan taas geelit kynsiin! Miten siinä nyt niin kävikään?!

Nyt olen jälleen samassa tilanteessa. Huoh. Päätin että nyt on aika päästä testailemaan ihania kynsilakkoja ja antaa omien kynsien vahvistua. Minä siis oikeastaan tykkään kynsien lakkaamisesta, mutta en siitä, että kynnet näyttävät epäsiisteiltä tai tuntuvat haurailta.

Pelastukseni on ollut nyt nämä Oriflame The One Gloss N´Wear kynsilakat.

 

Tämä kynsilakka on kestävä ja säilyy pitkään kynsissäni kauniina. Olen lakannut kynnet nyt noin kaksi kertaa viikossa. Tykkään lakan jättämästä kovan tuntuisesta pinnasta, kiiltävä lakka tekee kynnet vahvemman tuntuisiksi ja jotenkin parempi kuntoisiksi. Eniten olen tykännyt nyt tummista mattasävyistä, mutta heti kun kynteni alkavat olla paremmassa kunnossa, siirryn taas kunnon punaiseen ja oranssiin. Houkuttelevia värejä on valikoimissa yli kaksikymmentä. Boysenberry Touch Cream on ollut nyt ykkös suosikkini ja sen kesto on aivan super!

Yksi kommentti

  1. Hillevi Joutjärvi kirjoitti:

    Nämä on tosiaan ihan huippuja ja sävyt on niin upeita <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *