Hae
Riia Koivisto

Millaisia meikkitutoriaaleja sinä tykkäät katsoa?

Olen viime aikoina tehnyt tosi ahkerasti instagram sivuilleni erilaisia meikkitutoriaaleja. Saan niistä valtavasti palautetta ja joka kerta tuntuu yhtä ihanalle, kun sueraajani on ostanut jonkun suosittelemani tuotteen ja tykännyt siitä.

Katsotko sinä meikkivideoita netistä ja tykkäätkö opetella uusia tekniikoita niiden avulla?

Ammattini on meikkaaja ja tykkään opettaa meikkiä ihan tavallisille ihmisille ja mahdollisimman helpoilla tekniikoilla. Perus juttujen meikkaaminen ei ole mitään rakettitiedettä.  Pienillä näppärillä nikseillä oppii tekemään kivoja meikkejä itselleen, kun vaan vähän harjoittelee. Tottakai meikki on myös yksi taiteenlaji ja jos sitä tekee työkseen, homma on toki ihan eri sfääreissä, riippuen toki millä sektorilla työskentelee.

Olen miettinyt paljon, mitkä ovat niitä juttuja, joita haluaisitte oppia ammattilaiselta?

Haluaisin auttaa, antaa ideoita ja inspiraatiota meikkiin. Ihan vaan, koska on aika kivaa näyttää hyvälle. Se kohottaa varmasti myös jokaisen itsetuntoa ja saa näinä ankeinakin aikoina ihmisen mielen positiiviseksi. On kivaa kun peilistä katsoo kivasti laitettu minä.

Näiden meikkien tutoriaalit löydät instasta kohokohdista

Kerro ihmeessä mitä neuvoja just sä kaipaat, tuotevinkkejä, jotain erityistä tyyliä, arkimeikkiä, juhlameikkiä tai mitä muuta vaan!

 

2 kommenttia

 1. Jenni kirjoitti:

  Pakko oli tilata toi macin magee pinkki itelle ! Rajausten tekemiseen menee hermot ku ei osaa, mut tilasin oriflamen paksun mustan kajaalin joten alan harjoitella taas..
  Sinisen sävyt on ihania, joten sininen ripsari ja kajaali on jäänyt meikkipussiini <3
  sun videoista saa kyllä inspistä ja rohkeutta kokeilla uutta.

  • riiakoivisto kirjoitti:

   Ihana kuulla, ja kerro ihmeessä jos on jotain erityistä josta kaipaat vinkkejä mun videoihin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *