Hae
Riia Koivisto

Uusi tukka kiinnostaa ( taas )

Uusi tukka kiinnostaa ( taas )!

Yllätys yllätys, että ollaan taas siinä tilanteessa, että allekirjoittanutta kiinnostaa kutrien päivitys.

Mielestäni sanoin joskus kesällä, etten ole identiteetiltäni pitkätukkainen. No, kappas vaan, sieltä se pitkätukkainen nainen taas nostaa päätään, eli pidennys/tuuhennus kiinnostaa jälleen! Mua naurattaa tämä oma sekalainen elämäntilanteeni hiusteni suhteen, mutta näin on ollut aina, joten minkäs sitä ihminen itselleen mahtaa.

Ja toisaalta, hiukset ovat uusiutuva luonnonvara, niitä pitääkin leikata, värjätä ja uudella lookilla leikkiä juuri niin usein kun itselle hyvältä tuntuu.

Olen nyt todella tyytyväinen hiusteni väriin ja ainakin kuvittelen, että haluaisin pysytellä blondina. Tällä hetkellä oma tukka on mallia polkka ja otsatukka kasvanut verho -mallista yli.

Olisi varsin oivallinen aika päivittää kutrit ja ottaa ehkä jopa Great Lenghts -pidennys?

Tällä hetkellä minua kiinnostaa pidempi rikottu polkkatukka olkapäille, tai selkeästi edestä ja sivuilta rikkonainen leikkaus. Kampaukset ja hiusten kihartaminen on alkanut taas innostaa.

Olisi kiva laittaa tukka kiinni rusetilla, käyttää kivoja hiusasusteita ja huiveja. Kevät tulee, huomaan!

Kuva: Pinterest

kuva: Pinterest

Tilanne on tässä postausta kirjoitellessani jo edennyt siihen vaiheeseen, että kampaaja-ajat ovat varattu! Odotan innolla ja jännityksellä uusia kutrejani!

Uusi tukka, olet tervetullut!

Stay tuned, loppukuusta hiukseni kasvavat jälleen!

Miksi otin Great Lengths -pidennykset?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *