Hae
Riia Koivisto
Kaupallinen yhteistyö

Ergonominen työtuoli – paras satsaus aikoihin!

Kaupallinen yhteistyö: Salli
*Sisältää mainoslinkkejä

Ergonominen työtuoli – paras satsaus aikoihin!

Joulukuun toiseksi viimeisenä päivänä selästäni kuului pieni naksadus ja jäin seisomaan siihen asentoon huutaen kivusta. Olin tehnyt pitkän työputken, ja selälleni tuli niin sanotusti mittari täyteen.

Käytän töissä FABssa työtuolia leikatessani asiakkaiden hiuksia, meikkaan muita ihmisiä aina seisten ja seison muutenkin paljon työpäivän aikana.

Joulukuussa tein pitkiä päiviä koti toimistolla muiden töiden lisäksi. Työpöytäni pursuilee ja pursuili kosmetiikkaa, työtuolina oli Ikeasta ostettu kivannäköinen tuoli, joka ei todellakaan ole ostettu sillä ajatuksella, että istuskelen siinä tuntikausia päivän aikana. Selkä alkoi kipeytyä ja lähetti pieniä sähköiskun kaltaisia viestejä minulle pikkuhiljaa, mutta päätin olla noteeraamatta niitä.

Kunnes se todellakin iski, iskias nimittäin.

Olin joulukuussa sopinut yhteistyön Salli -satulatuolin kanssa ja voin sanoa, että aloin odottamaan tuoliani kuin kuuta nousevaa! En voi käsittää miten täydelliseen saumaan ergonominen työtuoli olikaan tulossa minulle, ihan kuin olisi ollut joku enne, että tulen tarvitsemaan hyvää työtuolia kotona, tehdessäni meikkitutoriaaleja instaan.

Olen maailman onnellisin meikki tutoriaalien tekijä nykyään, koska istun tukevasti Salli -satulatuolillani! Voin säätää tuolin korkeutta sopivaksi eikä minun tarvitse vaihdella ringlight -valoni korkeutta. Pääsen paljon helpommalla sen lisäksi, että selkäni kiittää.

Niinhän se on, että vasta sitten kun ongelmat alkavat, tajuaa että tarvitsee apua. Selkäni on odottanut tätä tuolia jo pitkään, sillä voin sanoa, että asentoni meikatessa itseäni, on nyt aivan toista kuin ennen. Aiemmin nojauduin kohti peiliä ja valoa, nyt istun tukevasti ja ryhdikkäästi, hartiat oikealla korkeudella ja rentoina.

Meinasin lentää selälleni, kun luin lisää Sallista. Tuolin tuomat terveysvaikutukset ovat huikeat, ja voin vannoa, etten palaa takaisin tavalliseen tuoliin.

Koska olen esteetikko, tosi tärkeää oli, että sain valita Salli – tuoliini kankaan valtavasta kangas valikoimasta. Päädyin villakankaaseen ja sävyyn numero 07 Fate. Toinen vaihtoehtoni oli nahkainen sävy 05011 PQ Piquet.  Tein päätöksen väristä ja materiaalista sen perusteella, että halusin sen sopivan huoneen muuhun sisustukseen.

Kaupallinen yhteistyö: Salli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *