Hae
Riia Koivisto

Blondi tuli takaisin!

*Sisältää mainoslinkkejä

Blondi tuli takaisin!

Muutama kuukausi sitten oli lopen kyllästynyt hiuksiini ja halusin niihin ison muutoksen. Olen ollut elämästäni ison osan punatukkainen, joten hiusten värjääminen kuparin sävyyn tuntui luonnolliselle valinnalle. Monet mieltävät minut punatukkaiseksi, monet taas blondiksi. Olen viihtynyt molemmissa väreissä hyvin ja mieltänyt ne omikseni.

Tykkäsin punaisesta polkasta tosi paljon, mutta aloin melkein heti kaipaamaan vaaleita kutrejani takaisin. Ihmettelin kyllä omaa pöättämättömyyttäni, mutta sellaista se naisen elämä toisinaan voi olla. Mielipidettä ja hiusväriä kun voi aina muuttaa!

Kysyin kampaajaltani Aunelta, suostuuko hän lähtemään vaalennus projektiin mukaan ja tokihan hän suostui!

Aune aloitti vaalennuksen purkamalla ensin alla olevaa kuparin sävyä. Ensimmäisen käsittelyn jälkeen tukka näytti tältä.

Toisen vaalennuksen ja vaalean taitto värin jälkeen hiukset olivat valmiit. Vielä leikkaus loppuun ja kutrit olivat valmiit.

Koska vaalennus luonnollisesti rasittaa hiuksia, aloitan nyt  kutrien kuntokuurin.

Nyt pitääkin miettiä testaisinko K18 hoitoa,  Olaplex Nro 8  tehohoitoa tai jotain muuta laadukasta kotihoitotuotetta. Otan varmasti käyttöön nyt myös suosikki hopeashampoon -ja hoidon label m. -sarjalta. Cool Blonde -tuotteet saavat hiukseni parhaiten pysymään vaaleina, eikä niistä tule tunkkaisen sävyisiä, niiden avulla tukka pysyy raikkaan vaaleana pitkään.

Lopputulos on näin ihana! Jossain valossa värissä näkyy pientä lämpöä, mutta punainen pigmentti on usein aika tiukassa. Seuraavalla kerralla Aune suunnitteli laittavansa tyven lisäksi pituuksiin myös muutamia raitoja, jotta loppu lämpö saadaan kutreista taltutettua.

Mitäs tykkäätte?

 

Lue myös nämä:

Pitkä ja tuuhea tukka – miksi otin Great Lengths -pidennykset?

Uusi frisyyri!

2 kommenttia

  1. Jannina Niskala kirjoitti:

    Tykkään tästä! Ei se punainenkaan todellakaan huono ollut 😊 itsekin seilaan punasen ja vaalean välillä 😅

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Kiitti! Joo onneksi tää on vaan hiusväriä, ei vakavaa ja tekee vaan kivan fiiliksen vaihdella väriä välillä! Sulle kyllä sopii todella hyvin se punainen!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *