Hae
Riia Koivisto

Kirkastusta blondeille hiuksille

Kirkastusta blondeille hiuksille.

Vaihdan hiusväriäni melko usein, mutta palaan säännöllisesti tosi blondeihin kutreihin, vaikka rakastan punaista ja kupariakin sävyä. Olen siitä onnekas, että vaaleaan ihonväriini sopii melko monet värit ja persoonaani vaihtelun halu.

Olen myös onnellinen että minulla on kampaaja, joka jaksaa tehdä radikaalejakin muuveja ja kuunnella minun innostustani värin vaihto projekteissa.

Nyt olen kuitenkin ollut blondi jo jonkin aikaa ja täytyy sanoa että viihdyn vaaleana. Viileän vaalean sävyn ylläpitäminen vaatii kuitenkin hoitoa, eikä se onnistu ilman hyviä tuotteita. Näin käsitellyn tukan saa aika nopeasti huonoon kuntoon, jos sitä ei hoida huolellisesti. Kirkastusta blondeille kutreille kaipaavat varmasti kaikki vaaleahiuksiset.

Sain jokin aika sitten testiin  Joico Blonde Life -sarjan tuotteet, joilla olen nyt hoitanut kutrejani säännöllisesti. Moni tuotteista oli minulle jo entuudestaan tuttu, jotka tunsin työni puolesta.

Blonde Life Brightening Shampoo ja Conditioner ylläpitävät hiusteni kirkkautta, eivätkä päästä väriä kellastumaan. Tuotteet hoitavat tehokkaasti, pesevät hyvin ja vaahtoavat ihanasti. Ne eivät latista hentoja hiuksiani, joka on erityisen tärkeää minulle. Nämä eivät siis ole varsinaisia hopea shampoita eikä hoitoja, vaan niiden tehtävänä on kirkastaa vaaleaa vivahdetta ja ylläpitää värin kiitoa.

Hopean sävyisten tuotteiden käyttäminen jokaisessa pesussa tekee tukasta helposti liian mattaisen ja kutrit kadottaa heleyden ja kirkkaan vivahteen. Näillä Joicon tuotteilla pesen päivittäin tukan ja kerran-kaksi viikossa käytän  label mCool Blonde Shampoolta  ja Conditioneria,  jotka ovat mielestäni markkinoiden tehokkaimmat ja hellävaraisimmat kylmän blondin tuotteet. Näiden tuotteiden kombo on hiuksilleni selkeästi paras.

Käymme koko perheen voimin saunassa joka perjantai, ja tuosta tyttäreni luomasta traditiosta onkin muodostunut minun kauneudenhoito iltani. Kuorin silloin kasvot ja kropan, teen hiuksille naamion ja saunan jälkeen rasvaan ja puunaan ihon kuntoon. Rakastan tätä rutiinia.

Blonde Life Brightening Masque kuuluu siis viikottaiseen arkeeni. Tämä syväkosteuttava naamio todellakin toimii. Muistutan muuten samalla, että naamio päässä ei kannata mennä saunaan, koska se kuivaa hiusten pintaan kovaksi koppuraksi löylyissä. Jos haluaa tehostaa naamion tehoa lämmöllä, kannattaa laittaa hiusten peitoksi pyyhe ja mennä vasta sitten saunan lämpöön. Näin saa tehoista kaiken irti ilman muita vaurioita.

Suosikkituotteisiini on jo pitkään kuulunut Blode Life Brilliant Glow Brightening Oil seerumi. Tämä tuote on täydellinen silottamaan kuivat latvat, antamaan mieletöntä kiiltoa ja hellimään hiuksia. Käytän itseasiassa tätä seerumia tosi paljon töissä viimeistelytuotteena pitkien hiusten kampauksissa. Saan tällä öljyllä kampausten pinnan kiiltämään upeasti ja kaikki irtokarvat kuriin.

Tämä seerumi saa täyden kympin arvosanaksi minulta aivan heittämällä!

 

Blondi tuli takaisin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *