Hae
Riia Koivisto

Mun tyyli on sekoitus vähän kaikkea

Rakastan vaatteita. Rakastan muotia. Rakastan kirppiksiä ja kierrätysryhmiä. Rakastan myös nettishoppailua.

Tämä mekko on Zalandosta, kun näin sen, minun oli PAKKO saada se. Kun paketti saapui, tiesin heti että mekko on täydellinen. Rakastan sitä.

Valkoinen mekko on korona ajan nettiostokseni H&M:stä. Se on palvellut tosi paljon jo nyt, ja tulen aivan varmasti käyttämään tätä myös talvella paksujen sukkahousujen kanssa. Jakku löytyi Lahdesta SPR:n Kotista. Se on käsityönä tehty ja istuu kuin sukka. Oikein odotan että tulee viilemmät säät ja pääsen käyttämään sitä. 

Nämä ovat minun luottofarkkuni Monkista. Paita oli ”pakko tilata” Gina Tricotista kun löysin sieltä myös mekon. Sellaista logiikkaa… Lenkkarit ovat New Balancet .

 

Yritän nykyään olla hieman maltillisempi kuin joskus muinoin vaatehankinnoissani.  Käyn jatkuvasti läpi vaatekaappini sisältöä, etenkin jos tuntuu ettei ole kertakaikkiaan mitään päällepantavaa. Omasta vaatekaapista tekee silloin aika usein ihan kivoja löytöjä.

Tosi usein kieltämättä tulee se fiilis, että kuljen samoissa vaatteissa jatkuvasti, mutta toisaalta, niissä vaatteissa olen kuin kotonani ja jotenkin eniten minä.

Kun kaapit kuitenkin pursuaa vaatteita, olen tehnyt sen päätöksen, ettei mulla ole enää erillisiä juhla -tai arkivaatteita. Saan käyttää kaikkia vaatteita milloin vaan huvittaa. Juhlia on nykyään niin harvoin, että jos kaikki kivat kuteet säästää juhlaviin hetkiin, jää kaikki kaapissa olevat ihanuudet vaan odottelemaan jotain mega partyja.

Tämä ihana kukkamekko oli ensisilmäyksellä jo täydellinen, mutta maksoi siinä kohtaa vähän liikaa, koska sille ei ollut akuuttia tarvetta. Bongasin sen myöhemmin H&M:n alerekistä, ja käytin sitä ensin tyttäreni 6v juhlissa ja seuraavan kerran ihan vaan töissä. Mekko on ihanaa, paksua pellavaa.

 

Jos oikein mietin millaisista vaatteista eniten pidän, niin arkena tykkään valtavasti pukeutua lappuhaalareihin tai erilaisiin mekkoihin. Kesällä lyhyet shortsit ljonkun kivan paidan kanssa ovat olleet suursuosikkini. Puhvihihat, paljetit, glitter, farkku ja erilaiset kuosit ovat minun juttujani.

Kirppareilla koluan jatkuvasti ja kierrätysryhmistä löydän usein jotain kivaa, joita käytän hetken ja laitan takaisin kiertoon.

Ostin tämän mekon kun vielä imetin toista lastani, 4 vuotta sitten. Se ei mahtunut silloin ylhäältä edes kiinni. Olin kuitenkin päättänyt, että tästä tulee vielä sellainen vaate jota käytän pitkään, ja niin kävi. Mekko Monkista, lenkkarit alesta Sokokselta ja ne ovat Karhun.

Leveät farkut ovat välillä mielestäni ihanat, välillä en taas viihdy niissä lainkaan. Nämä Zaran farkut ovat maailman pehmeintä materiaalia ja siksi pidän niistä. Paita on ale ostos H&M:stä.

 

Ennen olin musta päästä varpaisiin. Vaatekaapistani sai todellakin etsiä värejä. Jos joskus katsoin jotain vaatetta kaupassa värillisenä, mutta samasta löytyikin musta, valinta oli selvä.

Tässä asussa viihdyn aivan tajuttoman hyvin. Näitä Zaran shortseja olisi pitänyt ostaa muutamat, niin paljon niitä käytän. Paita on nettikaupasta H&M.stä.

 

Nykyään olen kuin kävelevä värikartta. Toisinaan musta  tuntuu edelleen varmalle valinnalle, etenkin kukkatyöpäivinä, kun materiaali on värikästä. Koen, että näen työni värit paremmin, kun olen itse pukeutunut mustaan.

Mutta muuten värit ovat vallanneet elämäni ja tyylini niin vaatteissa kuin sisustuksessakin. Se on kyllä kivaa!

Surffailin instagramissa ja tämä mekko ilmestyi eteeni. Tilasin sen siltä istumalta Gina Tricotista. Rakastan tätä väriä ja mallia. Korkkarit löysin Aleksi 13 alennusmyynnistä ja ne ovat Gerry Weberin. Kengät ovat aivan tajuttoman hyvät jalassa ja niillä voi juhlia vaikka koko yön, jos muuten jaksaa..

Lapset aina kysyvät lempivärejä. Minun vastaukseni on selkeä, ja aina sama. Vihreä.

Mikä on sinun lempivärisi?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *