Hae
Riia Koivisto

Mun duuni – Olet mitä syöt tv-ohjelma, ihan just purkissa ja telkkarissa

Olen koko kevään saanut olla mukana tekemässä Maikkarin suosikkisarjaa Olet mitä syöt. Tämä on itseasiassa jo kolmas kausi jossa olen saanut olla mukana meikkaamassa ja kampaamassa Pippa Laukkaa.

Tämä on yksi ihanimpia duunejani, sillä olen saanut täysin vapaat kädet Pipan lookkien suhteen. Yhdessä Pipan kanssa toki ideoimme ja mietimme millaiset hiukset toimii missäkin kohtauksessa yms. Välillä sää on ollut kuuma tai tosi tuulinen ja kuvaukset ulkona, joten päivän tyyli on päätetty sen mukaan.  Meikin suhteen olen saanut päättää lähes aina kaiken. Mitä meikkaajan luksusta!

Pipalla on maailman upeimmat hiukset ja niihin kampausten tekeminen on aina yksi päiväni kohokohta. Materiaalia nimittäin riittää ja enemminkin ongelmana on, minne sen kaiken hiuksen oikein laittaisi.

Tuskin maltan odottaa että sarja starttaa telkkarista. Uusi kausi alkaa 3.9 klo 20 Maikkarilta. Mukana on 11 julkkista, joiden matkaa on ollut myös aivan mahtavaa seurata. Olen ollut Pipan maskin lisäksi mukana vain loppukuvauksissa ja siis saanut nähdä ne upeat muutokset ja kohtaamisen hetket aivan läheltä. Kyyneleiltä ei ole myöskään vältytty.

Meillä on ollut yli 40 kuvauspäivää ja enää yksi on jäljellä. On ihanaa saada huikea projekti päätökseen, mutta toisaalta hyvin haikeaa. Ollaan nähty Pipan kanssa toisiamme lähes  2-3 kertaa viikossa, joten nyt tuleva syksy tulee olemaan aivan erilainen.

Tämä on ollut jälleen oikein unelmieni duuni.

Rakastan mun työtä.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *