Hae
Riia Koivisto

Mun duuni – Me Naiset -lehden kannessa ihana Susanna Laine

Mä rakastan mun työtä! Innostun siitä aina yhtä paljon ja erityisen mahtavaa on, kun saan meikata ihmisiä joiden näkeminen on niin kivaa. Susanna Laine kuuluu juuri niihin ihmisiin, joiden kanssa on huippua höpötellä koko meikin ja kampauksen ajan, päivittää kuulumiset ja nauraa! Kivaa on aina.

Tein uusimman Me Naiset -lehden kanteen ja sisäsivuille meikit ja kampaukset Susannalle. Tyylistä vastasi aivan mielettömän lahjakas Nina Nuorivaara ja kuvauksesta huikea Piia ArnouldTällaisessa huipputiimissä on aina ilo olla osana.

Tässä meikin korjailuun tuotteet. Sieltä löytyy luottomeikkejä, eli Artdecon kivipuuteri ja huulikiilto, Essencen huulipunapaletti ja luomivärit, Isadoran hehkupaletti, Clarinsin poskipuna ja Kikon kajal. 

Mun työ on katsoa että meikki ja kampaus näyttävät hyvälle koko kuvauksen ajan, ettei tukka tule silmille, iho kiillä tai muuta vastaavaa. Lisään huulikilltoa tarpeen mukaan ja punaa poskiin jos iho kaipaa lisää vivahdetta. Sellaista mä teen päivisin.

 

Tässä vielä muutama behind the scenes -kuva, joista olimme jo silloin aivan intona. Susanna on niin häikäisevän kaunis, että jaksan aina ihmetellä ja huokailla miten kamera todella rakastaa häntä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *