Hae
Riia Koivisto

Kodin sisustushommia vol 2

Muistatte ehkä kun kerroin muutama viikko sitten toiveeni uusia olohuoneen pöydän tuolit. Tai siis että haluaisin löytää sellaiset kirppiksiltä. No tittididii ja tadaa – nehän löytyivät helpommin kun olisin ikinä uskonut!!

Venetsia tuolit tuntuvat olevan kaikille tuttuja, melkein jokaisen meidän lapsuudenkodissa on sellaiset olleet. Huomaan että enemmän tai vähemmän nämä klassikot herättävät ihmisissä suuria tunteita! Minäkin muistan tuolit omasta lapsuudestani, mutta niistä ei ole itselleni jäänyt mitään muistikuvia, että olisivat olleet kammottavat tai aivan ihanat.

Löysin Facebookin Marketplacesta  4 tuolia, jotka sattuivat sijaitsemaan Vierumäellä aivan siskoni naapurissa. Mikä tuuri!! 2 tuolia löytyi sitten vielä Torista Lahdesta, ja siis aivan siskoni liikkeen läheltä, jonne ystävällisesti myyjä ne vielä toimitti. Hinnat olivat varsin kohtuulliset, eli käytin näihin kuuteen tuoliin kokonaiset 160 € rahaa! Jos kyllästymme tuoleihin, voimme laittaa ne samalla hinnalla sitten kiertoon.

Veikkaan ettei näistä tuoleista jokainen ole alkuperäinen ja aito, mutta minulle tämä ei ole mikään kynnyskysymys. Sain pienellä budjetilla uusittua koko olohuoneen ilmettä ja olen enemmän kuin tyytyväinen!

Nyt alkaa olla siis sisustusvimma siinä pisteessä, että myös työhuoneeni alkaa näyttää hyvälle. Seuraavaksi voisin esitellä sen teille, tosin huone vaatii vielä hieman viilausta, koska sängyn päällä on tällä hetkellä valtava pyykkivuori… heh. Siivousta ja kuvia siis odotellessa.. Palaan asiaan…

Oletteko syksyn saapuessa huomanneet sisutusinnon saapuneen? Millaisia haaveita teillä on kodin sisustukseen liittyen? Olisi kiva kuulla, kertokaa ihmeessä!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *