Hae
Riia Koivisto

7 asiaa joista pidän -haaste

7 asiaa joista pidän -haaste osui tänä aamuna silmiini facebookissa. Tosin tuo haaste oli heitetty minulle jo 2 vuotta sitten, mutta nyt tartuin siihen uudelleen! Kiitos vaan Tiiu ystäväni tästä mahtavasta postaus aiheesta vielä tänäänkin!

 

  1. Rakastan juhlien järjestämistä. Juhlien suunnittelu on ihanaa. Ketä kutsutaan. Kuka istuu pöydässä kenenkin vieressä. Mitä tarjoillaan. Millaisen kattauksen teen. Suunnittelen pöytään usein jonkun väriteeman ja yleensä aloitan ensin pöytäliinasta ja sitten kukista.

2. Pidän vaatteista ja kengistä. Rakastan muotia. Tykkään ihmisten erilaisista tyyleistä. KIrpparit kiinnostavat. Kaikki persoonallinen tyyli puhuttelee. Värit inspiroivat. Saan vaatteista, niiden muotokielestä ja väreistä myös ideoita työhöni. Tyylini muuttuu jatkuvasti, mutta rakkaus muotiin on ja pysyy.

3. Olen musa mimmi. Tykkään musiikista. Live keikoista. Festareista. Kotimaisesta ja ulkomaisesta. Rakastan musiikkia, koska se koskettaa. Olen musiikin suhteen tarkka. Tykkään monenlaisesta musasta, mutta ärsyynnyn myös helposti sellaisista soundeista, jotka eivät osu omaan makuuni. Tunnelma -ja musamuistot ovat minulle tärkeitä.

4. Pidän kokkaamisesta ja leipomisesta. On ihana laittaa ruokaa pitkän kaavan mukaan, mutta tykkään myös sämpylöiden ja lettujen leipomisestakin. Yhteiset hetket keittiössä lasten kanssa ovat tosi kivoja. Teen joka sunnuntai pitsaa perheelle. Kokkailu on minulle terapeuttista puuhaa.

5. Rakastan kukkia. Jo aikaa ennen kukkien kanssa työskentelyä, sain valtavasti energiaa ja inspiraatiota kukkien väreistä ja muodoista. Jaksan ihmetellä terälehtien määrää ja erilaisia vihreiden lehtien vivahteita. Luonto ihmetyttää ja ihastuttaa minua. Huumaannun kukista edelleen päivittäin, vaikka ne ovatkin osa työtäni ja arkeani.

6. Pidän ihmisistä. Uudet ihmiset kiinnostavat minua. Ystävät ja rakkaat ovat minulle super tärkeitä. Työni rikkaus on tavata uusia tyyppejä lähes päivittäin. Joskus se vie energiaa, mutta pääasiassa se tuo sitä minulle. Kaipaan silti yksinoloa, sitä että hengitän omaa ilmaa, annan ajatusten virrata ja mielen puhdistua. Jotta voin olla luova, tarvitsen myös omaa rauhaa.

7. Pidän haasteista. Haastan itseäni jatkuvasti. Jännitän aina miten selviän uusista tilanteista ja asioista, mutta syöksyn niitä kohti aina intoa täynnä. Kukkajuttuja -kirjan kirjoittaminen on ollut ehkä suurimpia haasteitani tähän asti. Mietin jatkuvasti uutta, ideoin ja suunnittelen. Juuri nyt minua kiinnostaisi juosta pää edellä jonnekin, mutta minne, en vielä tiedä!

Mistä sinä pidät? Haastan sinut pohtimaan mitkä ovat sinun 7 asiaa joista pidät. #7asiaajoistapidänhaaste

Lue myös tämä:

9 faktaa minusta

2 kommenttia

  1. Tiiu kirjoitti:

    Ystäväsi Tiiun mielestä tää on ihana postaus. Ja sellainen, että siitä tunnistaa just sut. Myös sen, että vastaat haasteeseen parin vuoden päästä. The usual.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *