Hae
Riia Koivisto

Pitkätukkainen nainen -elämää Great Length hiusten pidennysten kanssa

Pitkä tukkainen nainen -elämää  Great Lenghts -pidennysten kanssa ja miten olen viihtynyt pitkätukkaisena?

Moni on varmaan miettinyt oliko spontaani päätökseni ottaa tuuheutta ja pituutta lisää tukkaan oikea ja hyvä.

Sidon tukan usein ositttain kiinni molemmilta sivuilta ja laitan isolla pinnillä kiinni. Helppo ja nopea kampaus toimii ja näyttää oman näköiselle.

Olen käynyt kerran huollattamassa kutrejani sen jälkeen kun nämä tuuhennukset laitettiin minulle. Kyseessä oli ns. tarkistus käynti, joka kuuluu aina noin 3 viikkoa pidennysten laitoin jälkeen asiaan. Minulta oli irronnut kaksi hiustupsua ja ne kiinnitettiin takaisin omien hiusteni joukkoon. Samalla kampaaja tarkasti muut hiukset ja lisäsi vielä hieman tuuheutta sivuille.

Olen kyllä tykännyt tästä lookista, mutta en selkeästi ole identiteetiltäni pitkätukkainen. Katselen peilikuvaani aina hieman epäillen , että olenko se todellakin minä joka harjaa pitkiä hiuksiaan.

Viihdyn parhaiten suoraksi föönautussa lookissa, mutta loiva lainekin on ihan kiva. Napakka kihara ei tunnu ihan omalle, mutta olen ajatellut kokeilla vähän kaikkea nyt kun hiuksissa kerrankin on sekä pituutta että tuuheutta.

Suoraksi föönattu tukka on eniten mua.

En missään tapauksessa kadu hetken spontaania päätöstäni ottaa pidennykset. Epäilen että en jää  näihin koukkuun, mutta saatan jatkaa ainakin paikoitellen tuuhennusten käyttöä näiden kutrien jälkeenkin.Tavallaan pitkä tukka on tosi kiva, mutta silti olen ehkä enemmän lyhyttukkainen tyyppi.

Ihaninta on ollut, kun on voinut kerrankin käyttää koristeellisia solkia hiuksiin, ilman että ne tippuvat painonsa takia hennoista hiuksistani. Ostin juuri HM:stä ihanan rusetin ja ai että se näyttää kivalle tässä tukassa! Lenkille on kiva sitoa tukka Pikku Myy -nutturalle.

Maailman nopeimmin laitettu tukka, ihan sinnepäin mutta mitä väliä 😉

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *