Hae
Riia Koivisto

Ilveksen artistimenu ja mun kukkatyöt Tavastian pressissä

Artistimenu Ravintola Ilveksessä. Huikea konsepti, johon tutustumista suosittelen kaikille musiikkia ja ruokaa rakastaville.

Muistan istuneeni paljonkin vuonna 2008 Ilveksessä, kun silloinen Rokkimenu oli tarjolla. Jo silloin, konsepti oli huikea; mahdollisuus kurkistaa artistien ruokamaailmaan, nauttia hyvää ruokaa, kuunnella ihanaa musaa ja hengailla kavereiden kanssa oli silkkaa luksusta.

Meno jatkuu nyt uudelleen, Ilveksen Artistimenu lanseerattiin osana Tavastian Hall of Nature -ympäristöhanketta.

Sain olla mukana pressissä tekemällä kukat kattaukseen. Asiakas toivoi värikästä, näyttävää ja vahvaa tyyliä. Muuten sain aika vapaat kädet suunnitella kaikkien kymmenen artistin kattaukseen sopivat kukat.

Tällaiset työt ovat valtavan inspiroivia. Suunnittelin kukat katsomalla kaikkien artistien omat kuvat, sekä heidän ruoka kuvat. Otin huomioon Tavastian tumman sisustuksen, buffet pöytään osuvan voimakkaan valon, sekä muualla tilassa vallitsevan hämärän valaistuksen. Tärkeitä huomioitavia asioita oli myös muut kattaukseen tulevat elementit.

Tein kolme matalaa mutta reilun kokoista asetelmaa, ja useita coktail laseihin rakennettuja pieniä kukka-asetelmia.

Tapahtuma oli rento, ihana ja  lämmin. Tavastialla tuli tunne, että kaikki on taas hyvin, normaalia ja elämä jatkuu. Musiikkia, ihmisiä ja puheensorinaa. Tätä on kaivattu. Ruoka oli hyvää ja artistit intoa täynnä tulevasta.

Aion mennä testaamaan näitä herkkuruokia Ilvekseen aivan varmasti. Minua kiinnostaa ainakin Vestan menu, sekä konseptin aloittava Ellinooran menu. Kaikki ruoat olivat kyllä houkuttelevia ja menut todella kiinnostavia.

Kenen artistin menu kiinnostaa sinua eniten?

 

Tsekkaa myös minun suosikki reseptini:

Kylmä avokadokeitto; helppo, nopea ja terveellinen!

Espanjalainen mojo kastike, tosi helppo resepti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *