Hae
Riia Koivisto

Meikkivoide kuin toinen iho

*Sisältää mainoslinkkejä

Meikkivoide kuin toinen iho. Se on minun mielestä juuri sitä, mitä meikillä tuleekin tavoitella.

Meikkivoiteen tehtävä on tasoittaa ihon sävyä, häivyttää punoitusta tai ihon kirjavuutta. Meikkivoide suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä ja kosteuttaa sekä hoitaa ihoa.

Viidakko valikoimissa on valtava! On tehtävä itselleen ensin selväksi, mitä meikiltä haluaa ja toivoo, ja lähdettävä sitten etsimään sitä oikeaa.

#protipsbyriia vinkit meikkivoiteen valintaan ovat:

  • haluatko peittävän, puolipeittävän, ohuen tai tuhdin laadun
  • kiinnostaako pitkäkestoinen pohja
  • onko meikkivoiteesi öljytön ja mattapintainen
  • tykkäätkö seerumimeikkivoiteesta, värillinen kosteusvoiteesta tai muusta ohuesta laadusta
  • haluatko voida kerrostaa tuotetta
  • kiinnostaako kiinteä meikkivoide
  • levitätkö meikin käsin, sienellä vai siveltimellä
  • haluatko välttää puuteria eli etsitkö tuotetta joka ei kaipaa puuteria päälle
  • mille ihotyypille meikkivoidetta etsit
  • millaista kosteusvoidetta suosit meikin alla

Tekemällä listan toiveista on heti helpompi lähteä etsimään itselleen sopivaa meikkivoidetta. Sitten tietysti vielä se tärkeä, eli värin oikea valinta. Meikkivoiteen sävyn tulisi olla niin lähellä ihon omaa väriä, että se ei juurikaan erottuisi, vaan olisi kuin toinen iho.

Löysin pitkästä aikaa meikkivoiteen, josta olen todella fiiliksissä. Sisley Phyto-Teint Nude -meikkivoide peittää ihanan kevyesti, mutta silti juuri sopivasti. Se on unelman kevyt, kosteuttavan tuntuinen, öljytön, nestemäinen ja hämmentävän hehkun iholle antava meikki. Tuote on todella ohut, sitä voi halutessaan kerrostaa, eikä lopputulos näytä liian tuhdille. Meikkivoiteen jättämä tunne iholla on hoitava, raikas ja kerrassaan ihanan tuntuinen.

Tykkään muistakin Sisleyn meikkivoiteista, ja suosikkini onkin ollut pitkään Phyto Teint-ULtra Eclat mineraalimeikkivoide. Nude on täysin erilainen kuin mikään muu tähän asti käyttämästäni pohjasta, miltään merkiltä. Sen keveys tuo mieleen MACn Face & Body:n mutta hoitavuus vastaa täysin Sisleyn ihonhoitotuotteiden tasoa.

Tämä meikkivoide on täydellinen aikuisen naisen pohja. Uskon sen olevan ihanteellinen silloin, jos etsinnässä on meikkivoide joka tasoittaa, mutta ei juurikaan tunnu tai näy. Silti se tekee kaiken mitä meikkivoiteen tuleekin, eli tuo hehkua iholle ja saa ihon näyttämään luonnollisen kauniille.

Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki!

 

BB, CC, värillinen kosteusvoide vai meikkivoide? Opas oikeaan valintaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *