Hae
Riia Koivisto

Meikkivoide joka tekee mitä lupaa!

Tuote saatu.

Sain muutama kuukausi sitten nämä Lumenen Stay meikkivoiteet testiin ja muutaman kokeilun jälkeen olin vakuuttunut. Lumenen meikkivoiteet ovat olleet aiemminkin suosikkejani, mutta testaan uusia tuotteita aina ensin omalla ihollani, ennen kun päätän, teenkö tuotteilla myös oikeasti töitä. Olen hyvin kriittinen erityisesti meikkipakkiini päätyvien meikkivoiteiden suhteen.

Tämä tuote tekee juuri sen mitä lupaa.

Minulla on ammattilaisena käytössä useita kymmeniä meikkivoiteita asiakkailleni, mutta kuvausmeikkipohjiksi valikoituu yleensä 2-3 erilaista laatua.

Tärkeää on, että meikkivoide on ohut, mutta peittävä. Haluan että sitä voi kerrostaa, ja siksi on tärkeää ettei tuote ole liian paksu. Kuulaus, heleys ja pitkäkestoisuus vaikuttavat myös meikkivoiteen valintaan, kuten myös se, että tuote sopii kaikille ihotyypeille . Meikkivoiteen värit ja se, että valikoimassa on laaja skaala sävyjä ovat ehdoton bonus. Stay meikkivoiteen valikoimista löytyy 10 sävyä, aivan vaaleasta hipiästä tummaihoiselle sopiviin sävyihin.

Olen onnellinen, että meillä on kotimainen meikkisarja, joka on huomioinut kaikki ihonvärit!

Minulle merkityksellinen asia tässä tuotteessa on myös pakkaus. Kevyt ja erityisen hyvin toimiva tuubi ja pumppu on tehty kierrätysmuovista. Itse meikkivoide on vegaaninen.

Kevään koittaessa SK 30 ja UVA ja UVB -filtterit ovat myös plussaa. Hajusteeton koostumus on työssäni ehdoton.

Suosittelen lämpimästi tätä kotimaista super tuotetta ihan jokaiselle! Hinta ja laatu kohtaavat täydellisesti. Hyvä Lumene!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *