Hae
Riia Koivisto

Se täydellinen kukkakruunu

Mulla oli tänään jännä päivä. Mua kuvattiin! Tulossa on lehtijuttu, jossa mä olen kuvissa, en kameran takana tällä kertaa. Tein kuvaukseen itselleni suosikki kukkakruunun, samanlaisen, jollaisen tein viime kesänä Sean synttäreille juhlalookkiini.

Tämä värjätystä morsiusharsosta tehty kukkapanta on oma suosikki asusteeni. Vaikka minulla on ollut samanlainen panta jo parikin kertaa, en kyllästy tähän. Tämä aidoista kukista tehty panta on parhaimmillaan samana päivänä, mutta kestää jääkaapissa säilytettynä seuraavaankin päivään.

Olen tehnyt saman tyylisiä pantoja myös morsiamille. Vaikka korona-aikana ei paljon juhlita, nyt jos koskaan on aika sonnustautua kukkakruunulla pienimpäänkin juhlillisuuteen, vaikka kotona. Minulta on tilattu kukkapantoja teams synttäreille ja ystäville lahjaksi.  Kukkapanta on ihana luksus tämän ankean arjen keskelle.

Aion laittaa tämän kukkakruunun huomenna päähäni ihan vaikka kun siivoan 😉

 

Koska teitä varmasti kiinnostaa tekemieni kukkakruunujen hinnat, kerron vähän suuntaa antavia hintoja. Kukkapantojen ja kukkakruunujen hinnat vaihtelevat 42-100 € välillä, riippuen kukista, niiden määrästä ja kruunun koosta. Tämän kruunun hinta on tällä hetkellä noin 70 €, koska värjätyn morsiusharson hinta on juuri nyt melko korkea.  Pannan hinta vaihtelee siis sen mukaan mikä harsokukan hinta on tukussa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *