Hae
Riia Koivisto

Mitä aiot tehdä kun korona joskus loppuu?

Mistä sä haaveilet kun korona on joskus vihdoin ohi? Mitä aiot tehdä kun korona hellittää ja elämä normalisoituu?Mä olen miettinyt tätä paljon viime aikoina. Että mitä oikeastaan kaipaan, mitä elämästä puuttuu, miten olo on muuttunut.

Kaipaan elävää musiikkia. Todella paljon. Keikkoja, festareita, minimatkoja jonnekin konserttiin rakkaani tai ystäväni kanssa. Joten kun korona joskus loppuu ( toivottavasti ), haluan kuunnella live musaa! Haluan mennä Tavastialle keikalle ja nauttia kun musa soi ja tunne valtaa mielen. Rakastan sitä. Menen festareille ja toivon että niitä vielä sitten on. En voi edes kuvitella tapahtuma-alan ahdinkoa joka on nyt valloillaan, ja että selviääkö nämä festivaalijärjestäjät enää tätä kesää ja pystyvätkö vielä odottamaan että aikaa kuluu ja korona katoaa. Huokaus. Kaikki voima sinne!!!

Haluan järjestää juhlat!!! Aion järjestää juhlat! Rakastan juhlien järjestämistä yli kaiken. Kaikkea siiten liittyvää. Haluan kippistää isolla joukolla ja nostaa maljan elämälle ja ystäville. Suunnittelenkin jo nyt tulevia 49v juhlia, koska ne ovat mulla vuoden kuluttua. Aion siis järjestää megabileet silloin, ja haluan uskoa että vuoden kuluttua huhtikuussa se on jo mahdollista.

Rapujuhlat, kesäbileet, KeKä piknik tapahtuman, synttärit, lasten synttärit, ihan mitä vaan, kunhan on juhlat!!!

Haluan vielä joskus matkustaa. Yhdessä perheen kanssa, kahdestaan mun miehen kanssa ja ystävien kanssa.

Rantalomalle, kaupunkiin, oikeastaan minne vaan. Sitten kun se on turvallista ja sallittua. En ennemmin. Siksi toiveeni ja haaveeni ovat nyt arkisimmissa asioissa, kuten juhlissa ja livemusajutuissa. Ne tuntuvat jotenkin siltä, että niitä ei tarvitsisi odottaa vuosia. Matkustamisesta en osaa ajatella milloin se oisi mahdollista edes.

Haasta itsesi ajattelemaan mitä aion tehdä kun korona loppuu. Mitä ja ketä kaipaat. Se tekee hyvää mielelle, lupaan.

Kerro mullekin jooko!

2 kommenttia

  1. Jenny kirjoitti:

    ikävä on extempore reissuja ja esim. kesäiltoina olis niin kivaa lähteä viinilasilliselle ystävien kaa !
    Olis aika kiva myös viedä mummu jonnekkin reissuun ja olla ja nähdä kaikki ihmiset ilman maskeja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *