Hae
Riia Koivisto

Aurinkovoide x 2! Meikin alle, sellaisenaan käytettäväksi tai päivä meikiksi

Tuotteet saatu.

Kevätaurinko on alkanut jo paistaa ja on aika alkaa suojaamaan ihoa auringon haitallisilta säteiltä. Nyt on oikea siis hyvä aika hankkia uusi aurinkovoide kasvoille, meikin alle, sellaisenaan käytettäväksi tai päivä meikiksi. Vaihtoehtoja riittää.  2 x aurinkovoide -suosikit just nyt, olkaapa hyvät!

Lierac Sunissime Protective Fluid SPF 30 on yksi suosikeistani kautta aikojen. Tämä on voide, jonka otan käyttöön joka kevät ja jatkan tällä aina koko kesän. Rakastan tämän tuotteen ohutta ja hyvin levittyvää koostumusta ja hieman makeaa, auringon mieleeni tuovaa tuoksua.

Anti-age koostumus on todellinen bonus, koska käytän usein voidetta ihan sellaisenaan, päivävoiteen sijasta. Joskus laitan voiteen alle seerumin, mutta koska tämä aurinkovoide on itsessään jo hoitovoide, pärjään sillä ihan ilmankin. Voide sopii erinomaisesti myös meikin alle, se imeytyy hyvin, eikä rullaa.

Kokeilen jo pelkästään työnikin puolesta monia laatuja ja merkkejä, mutta palaan silti aina tähän tuotteeseen.

Atopik SPF 30 Sävyttävä Aurinkosuoja Herkälle iholle, on uusi tuttavuus. Ihastuin siihen kuitenkin heti, koska on varsin nerokasta, että tuotteessa on sävy. Minulla on käytössäni vaalein Light sävy, mutta tarjolla on myös tummemmalle hipiälle sopivat Medium ja Dark.

Voide sopii käytettäväksi sellaisenaan, mutta koen että tarvitsen tänne alle kevyen kosteusvoiteen tai seerumin. Tulen varmasti käyttämään tätä tuotetta paljon kesämeikkinä, koska se on niin helppo. Sävytetty voide jättää kauniin pinnan iholle, tasoittaa ihon väriä kivasti ja on sopivan mattainen, niin ettei iho kaipaa puuteria. Voidemaisella poskipunalla ja aurinkopuuterilla tämä kätevä herkän ihon aurinkotuote taipuu kätevästi päivämeikiksi.  Samalla aurinkosuojakin on hoidossa.

Oletko jo ottanut aurinkovoiteet käyttöön?

Muistathan, että jos saat ihollesi helposti maksaläiskiä tai pigmenttimuutoksia, on nyt viimeistään aika aloittaa aurinkovoiteen käyttö kasvoille. Kun toimit ajoissa, saatat välttyä värimuutoksilta jopa kokonaan!

 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä:

Aurinkotuotteiden kärkikaarti

Miksi kävin suihkurusketuksessa marraskuussa, korona-aikana kun ei ole edes juhlia?

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *