Hae
Riia Koivisto

Aurinkotuotteiden kärkikaarti

Aurinkovoiteissa on eroja aivan älyttömän paljon. Monella meistä on suosikkimme, ja niin on minullakin. Saan testiin usein uutuuksia, mutta jo useamman vuoden ajan kesäkassiini ovat päätyneet samat varmat suosikit.

Lierac Sunissime aurinkovoiteet ovat keskihintaista luksusta aurinkotuoterintamalla. Kasvoille tarkoitettu Energizing Protective Fluid SPF30 voide sopii niin meikin alle kuin sellaisenaan käytettäväksi. Tykkään sen koostumuksesta, se tuntuu tosi ravitsevalle ja kosteuttavalle. Koen että levitän iholleni kosteusvoidetta, vaikka käytössä onkin aurinkotuote. Voide ei tahraa, se ei tunnu tahmealle, tuote imeytyy hyvin eikä se rullaa meikkivoiteen alla. Makeahko tuoksu tuntui aluksi hieman voimakkaalle, mutta olen tottunut siihen ja oikeastaan rakastan tuoksua nykyään. Tuoksu haihtuu tuotteen levittämisen jälkeen iholla päivän mittaan.

Oriflame Sun 360 Dry Mist Body & Face SPF50  on ollut luottotuotteeni jo vuosia. Erityisesti golfkentällä ( silloin joskus ennen lapsia kun vielä pelasin aktiivisesti……. ) ja urheillessa arvostan tuotteessa spray ominaisuutta, sitä kun  tarvitse levittää käsin. Kuivaöljy sulautuu ihoon täydellisesti ja se on helppo suihkuttaa iholle tasaisesti. Tuote kestää hikoilua eikä valu. Käytän tätä itse aina kropalle, mutta sen kerrotaan sopivan myös kasvoille. Tämä aurinkosuihke on muuten maailman kätevin rannalla yksin, jos mukana ei ole kaveria joka voisi rasvata selän.  Love it!

Shiseido Expert Sun Protector aurinkovoiteet ovat itselleni uusimmat tuttavuudet, mutta tulivat kesääni jäädäkseen. Koostumus tuntuu super hyvälle, voiteet on helppo levittää ja iho ei todellakaan pala näillä huippu laatuisilla tuotteilla. Vedenkestävyys on näissä voiteissa aivan omaa luokkaansa. Nämä pakkaan mukaan seuraavan kerran, sitten joskus vielä pääsemme perheen kanssa rantalomalle Kreikkaan.

Lapsille käytän pääasiassa Nivea Sun tuotteita. Nivealla on on ajateltu todella lapsia ja sitä, että rasvan levitys olisi mahdollisimman helppoa ja mutkatonta. Meillä rakastetaan erityisesti Kids Sensitive Roll-On SPF50 hajustamatonta voidetta. Pyöreä pallo tuntuu viileälle iholla ja lapset tykkäävät kun sitä levittää suoraan roll-pallolla.  Erityismaininnan tämä tuote saa vedenkestävästä, mutta ei yhtään tahmeasta koostumuksesta. Voide kestää villitkin vesileikit lasten iholla erinomaisesti, eikä tarvitse pelätä että rasvaa valuisi esimerkiksi silmiin.

Muistakaa lisätä aurinkorasvaa iholle kahden tunnin välein! Riittävä veden juonti auringossa on ehdotonta ja oma suosikkini, ja aivan välttämätön suojani auringolle iso lierihattu.

Nautitaan auringosta ja kesästä, mutta muistetaanhan suojautua hyvin. Jos sinulla on luomia, tarkkaile niitä. Käyn itse säännöllisesti, noin kerran vuodessa tarkistuttamassa iholuomeni Bulevardin KlinikallaLuomitarkastus maksaa vain 49 € ja suosittelen sitä kaikille. Omista luomistani löytyi ensimmäisellä käynnilläni joskus vuosia sitten muutoksia, ja sen jälkeen lukuisien luomien poistamisen jälkeen tästä on tullut vuosihuoltoni rutiinitarkastus.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *