Hae
Riia Koivisto

2 x kosteussuihke kasvoille

Tuotteet saatu

Kaipaatko kesähelteillä lisää kosteutta iholle? Haluatko varmistaa meikin kestävyyden ja virkistää ihoa päivän aikana meikin päälle suihkutettavalla tuotteella?

Tässä kaksi loistavaa tuotetta, molemmat bonuksena kotimaisia.

By Raili Pro Glow Perfecting Face Mist löytyy nykyään meikkipakistani luottotuotteena. Jos asiakkaan iho tuntuu kireälle ja kuivalle, suihkaisu tätä kosteussuihketta pelastaa ihon. Kevyesti juonteita tasoittava tuote on täydellinen aikuisen naisen iholle. Meikin kestävyys ja meikkipohjan kiinnitys sujuu suihkeen avulla mainiosti. Meikki ei valu tai tahraannu, hehku iholle senkun lisääntyy.

BTB13 Ultimate Moisturizer on todellinen kesän pelastaja. Ihon kosteuspitoisuutta lisäävä suihke sopii käytettäväksi vaikka monta kertaa päivässä. Se virkistää ihon kerta toisensa jälkeen ihanan raikkaan tuntuiseksi.

Molemmat suihkeet sopivat täydellisesti aurinkoiseen päivään rantakassiin ja lentokoneesen ( sitten kun taas joskus voidaan lentää jonnekin) .

Itse tykkään käyttää kosteussuihketta iholleni vielä juuri ennen nukkumaan menoa.  Suihkaisu kosteusvoiteen päälle viimeistelee ihoni ja aamulla kuivuuteen taipuvainen hipiäni kiittää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *