Hae
Riia Koivisto

Ihanat kesäjuhlat ja täydellinen mekko

Rakastan juhlia! On ihana järjestää niitä, mutta tällä kertaa saimme kutsun siskoni 50v juhliin ja pääsimme vieraaksi. Toki tein juhliin oman osani, eli rakensin kukista ja lehdistä  pihalle kukkaportin, jossa saatiin vieraista ihania kuvia.

Annoin lahjaksi siskolleni valokuvaajan juhliin ja ihana Noora Palonen otti juhlasta huikeita valokuvia. Lämmin suositus Nooralle jos kaipaat kuvia itsestäsi, perheestäsi tai ystävistäsi. Hän osaa todella tehdä ihmisten olon hyväksi kameran edessä. Vaikka olisit kuvissa jännittävä tyyppi, tuo tunne katoaa kun Noora kuvaa.

Löysin netistä IHANAN mekon ja tunsin oloni juhlalookissa aivan täydelliseksi. Tuo Gina Tricotin mekko on tosi hyvä päällä ja sen kanssa ei tarvinut miettiä mitään. Juhlavaatteessa  arvostan erityisesti sitä, että ei tarvitse koko ajan ajatella onko helma hyvin, kiristääkö tai puristaako jostain, näkyykö rintaliivin olkain tms.

Juhlat olivat ihanat, aurinko paistoi, seura oli hyvää, ruoka ja juoma maistuivat. Ja ennen kaikkea, pääsimme juhliin mieheni kanssa kahdestaan ja lapsia hoiti ihanat ystäväni vuokra mökillä ihan vieressä.

Kuvat. Noora Palonen / Noora Bom Photography

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *