Hae
Riia Koivisto

Rakasta itseäsi ja kehoasi – nyt on itserakkauskapinan aika!

Positiivinen itserakkaus. Sitä pitää opetella, jos ei vielä osaa. The Body Shop lanseerasi Self Love Uprising   itserakkauskapina -kamppanjan, jossa puhutaan itsensä rakastamisesta ja siitä, miten tärkeää on oppia pitämään itsestään juuri sellaisena kun on. Tutkimuksessa selvisi, että iso prosentti naisista ei kuitenkaan ole vielä kovin sinut itsensä kanssa, ja kokee kehossaan olevan jotain, mistä ei pidä, tai mitä haluaisi muuttaa.

Olen seurannut sivusta upeaa Noora Palosta, joka kuvaa työkseen vaikka mitä, minuakin. Varmaankin suurimman huomion juuri nyt ovat saaneet Nooran ottamat kehokuvat.  Ensinnäkin, on taito saada vieras ihminen rentoutumaan kuvissa, saati sitten vähäpukeisena. Nooran kuvista huokuu lämpö, kuvattavien tyytyväisyys itseensä ja hyvä olo. En voi kun ihailla näitä naisia, jotka ovat päättäneet, kuka mistäkin syystä haluta itselleen tai lahjaksi, juuri kehokuvia. Noora kertoo usein instan strooreissa, että juuri kehokuvauksissa on hyvin voimaannuttava fiilis, sekä kuvaajalla että kuvattavalla. Olen katsellut jo jonkin aikaa Nooran tärkeää työtä sivusta, ja huokaillut onnesta. Miten oikeaan aikaan hän ajautuikin tekemään juuri näitä kuvauksia, niin tärkeitä monille kuvissa loistaville kaunottarille.

Mustavalkoiset kehokuvat @noorabomphotography

The Body Shopin kampanjassa on mukana myös huikeita vartalotuotteita, jotka sopivat teemaan täydellisesti.

Itselleni yksi mieluisimpia vartalonhoitotuotteita kautta aikojen on ollut vartalokuorinta. Minulle kuorinta kuuluu osana sauna rutiineja, ja kuorin kehoni kerran viikossa. Tykkään kuorinnan jättämästä pehmeästä hipiästä, johon voiteet imeytyvät paremmin. Ihon väri kirkastuu myös kuorinnalla, itsestäänruskettavat voiteet levittyvät tasaisemmin ja ihokarvojen ajelu sujuu tasaisemmin.

Spa Of The World African Ximenia Scrub on täydellisyyttä hipova vartalonhoitotuote. Siinä on ylellinen tuoksu, joka jää iholle vain hennoksi hunnuksi. Sen rakeet ovat pehmeät ja ihoa hellivät. Purkki on kaunis. Tuote tuntuu ihanalta iholla.

Täydellinen lahjaidea kenelle tahansa on muuten setti vartalonhoitotuotteita ja kehokuvaus! Saatan itsekin toivoa tällaista lahjaa, voimaannuttava kuvauskokemus olisi varmasti paikallaan.

 

Miten sinä koet kehosi? Oletko siihen tyytyväinen, rakastatko jokaista mutkaa kropassasi?

Minä olin vuosikausia jojo-laihduttaja, olen ollut enemmän tyytymätön kun tyytyväinen kroppaani ja aina jotenkin toivonut olevani hoikempi. Nyt kun katson ajassa taakseni, selaan vanhoja kuviani, en ymmärrä mitä oikein olen ajatellut. Onneksi vanhempana olen alkanut arvostamaan kroppaani. Synnytin 41v ja 43v kaksi lastamme. Kannoin heitä sisälläni 2 x 9kk ja on itsestäänselvää, että kropassani parikin paikkaa vähän roikkuu.

Olen nykyään itselleni armollisempi, mutta tulee päiviä jolloin en ole itseeni tyytyväinen. Se on ärsyttävää! Tiedän että nämä ajatukset ovat oman pääni sisällä, mutta joskus ne saavat vallan. Onneksi nykyään jo harvemmin.

Vaihdoin kaksi vuotta sitten ruokavalioni ketogeeniseksi. Nykyään olen rennompi siinäkin asiassa, mutta jos lipsun ja syön mitä sattuu, huomaan että vaatteet alkavat nopeasti kiristämään enkä tunne oloani hyväksi. Keto sopii minulle, koska voin silloin hyvin. Vatsaani ei turvota ja olen kylläinen. En laihduta, syön lähinnä normaalisti, ketona ainakin pääasiallisesti.

Tämä itserakkauskapina on mielestäni aivan huikea kamppanja! ” Itserakkaus tarkoittaa montaa asiaa, mutta se kaikki alkaa oman sisäisen ja ulkoisen arvon tunnistamisesta ” – itserakkauden määritelmä. 

 

Olethan sinäkin mukana The Body Shopin kamppanjassa tekemässä pieniä ja suuria itserakkauden tekoja, jotka tähtäävät suureen muutokseen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *