Hae
Riia Koivisto

Halloweenmeikki

Halloweenmeikki! Vitsi että olikin hauskaa tehdä jotain ihan muuta kun mitä normaalisti teen.

Olen yhdeltä ammatiltani maskeeraaja, mutta en käytä tuota ammattinimikettä. Kutsun itseäni meikkaajaksi. Tämä siksi, että en ole koskaan kokenut olevani omalla mukavuusalueellani tehdessäni maskeja. Jo maskeerauskoulussa tiesin, että tulen suuntautumaan muoti -ja kauneusmeikkaajaksi. Rakastan beauty -ja fashion kuvauksia, muotinäytöksiä, valojen ja varjojen leikkiä kuvassa. Rakastan meikata mallia kuviin. Tehdä tarinaa, kokonaisuutta, luoda tunnelmaa meikeillä, kampauksilla ja kukilla. Tykkään myös valtavasti meikata ihan tavallisia ihmisiä, tuoda esille ihmisten persoonaa meikillä, löytää oikeita tuotteita, auttaa. Jätän maskihommat töissäni suosiolla osaaville kolleegoilleni, koen että on ammattitaitoa osata sanoa ei, ja tehdä juuri sitä työn osa-aluetta, missä koen olevani parhaimmillani.

Vuosi sitten tyttäremme Sea päätti järjestää halloween juhlat naapureillemme, koska korona masensi ja oli mahdollisuus järjestää pihalla juhlat. Halloweenmeikki synty minulle ja lapsille minun tekeminä, Svante teki maskin itselleen. Oli hauskaa leikkiä meikeillä!

Tänä vuonna innostuin suunnittelemaan halloweenmeikkiä, joka olisi kaunis, mutta dramaattinen. Meikki, joka toimisi hyvin kuvassa, mutta jolla voisi todellakin mennä yön pimeyteen juhlimaan.

 

Löydät meikin tutoriaalin Instagramista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *