Hae
Riia Koivisto

Pitkäkestoinen huulimeikki. Tämä klassikko ei petä!

Pitkäkestoinen huulimeikki!  Lisää pysyvyyttä huulipunalle! Tasaisen kauniit huulet eikä huulipunan karkailua juonteisiin! Kiinnostaako? Esittelen teille klassikko tuotteen, joka ei petä.

Jihuu, pääsimme ainakin osittain kasvomaskeista eroon ja sehän tarkoittaa, että on aika kaivaa huulipunat esille! Olen kaivannut huulipunan käyttöä koko koronan ajan, ja panostanut pitkään omassa meikissäni silmämeikkiin. Nyt tuntuu aivan äärimmäisen virkistävälle satsata taas huulimeikkiin ja kokeilla eri sävyisiä huulipunia.

Tummien ja värikkäiden huulipunien käytössä on monelle esteenä se, että huulipuna karkailee juonteisiin päivän mittaan ja alkaa näyttämään nopeasti epäsiistille., Näin etenkin akuisella naisella ja kuivahuulisilla. Kuulostaako tutulta?

Pitkäkestoinen huulimeikki on varmasti monen haaveissa, ja pienellä apulaisella se on aivan mahdollinen.

Guerlain KIss Kiss Liplift -huultenpohjustuspuikko on klassikko, jonka voittanutta en ole vielä löytänyt. Suosittelen sitä säännöllisesti asiakkailleni ja käytän itsekin., Tämä tuote on ollut meikkipakkini luottotuotteita jo vuosikausia.

Tuote levitetään suoraan puikosta huulille ja huulten rajojen yli. Se kannattaa häivyttää ja pehmentää sormella tasaiseksi ennen huultenrajauskynän ja/tai huulipunan levitystä.

Voide antaa intensiivisyyttä huulipunan värille, tasoittaa huulten ihon väriä ja tekee huulten pinnasta tasaisen. Se ikäänkuin valmistelelee huulet punaa varten. Pohjustaja antaa huulimeikille kestoa ja estää huulipunan juoksemista juonteisiin.

Tee näin:

  • levitä meikkivoide kasvoille ja sipaise lopuksi siveltimellä kevyesti meikkivoidetta myös huulille
  • laita huultenpohjustustuotetta huulille ja huultenympärysiholle, pehmennä se sormella häivyttäen
  • rajaa huulet huultenrajauskynällä ja väritä huulet pehmeästi kynällä kauttaaltaan, saat näin lisää kestoa ja kolmiulotteisuutta huulimeikkiin
  • levitä huulipuna siveltimen avulla huulille
  • tarkasta lopuksi vielä rajat huultenrajauskynällä ( kynän vahamainen pinta ikäänkuin stoppaa huulipunan rasvaisen pinnan ja auttaa tällä tavoin jälleen huulipunan pysyvyydessä )

 

Lue myös tämä:

Huulipunasuosikkini just nyt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *