Hae
Riia Koivisto

Maskimeikki

Olen käyttänyt kasvomaskia meikatessa jo koronan alkumetreiltä lähtien. Se ei ole kivaa, mutta välttämätöntä. Olen oikeastaan vasta nyt tajunnut miten älyttömän lähellä ihmistä oikein olen kun meikkaan, aivan iholla.

Käsidesin käyttö on tullut osaksi arkea, vaikka olenkin aina pessyt työni takia käsiä jatkuvasti. Suosikkini Nolla Antimicrobial käsidesivaahto on minulla pöydällä siveltimien vieressä, ja laitan sitä pari-kolme kertaa asiakkaan meikin aikana.

Olen huomannut, että kun käytän maskia, haluan että silmäni tulevat esille. Kun ei voi laittaa sitä ilmettä piristävää huulipunaa, on panostettava silmiin ja kulmiin. Iho on aika kovilla maskin alla, tuntuu että maski hautoo meikkiä päivän aikana. Käytän hyvin ohutta meikkipohjaa, enkä laita mitään ylimääräistä meikkiä maskin alle. Kuorin ihoni entistäkin ahkerammin, ainakin kaksi kertaa viikossa.

Maskimeikin panostukset:

  • hyvät kulmat
  • siisti ja huolella tehty silmämeikki
  • intensiivinen katse, panostus rajauksiin
  • tuhti kerros maskaraa
  • puhdas iho tai ohut ja luonnollinen meikkipohja

Instagramin stooreihin tulee maskimeikin tutoriaali nyt viikonlopun aikana, joten käy tsekkaamassa helpot vinkit! Löydät tämän jälkeen tutoriaalin kohokohdista, josta löytyy kaikki tekemäni meikkivideot.

Olen käyttänyt nyt koko ajan kertakäyttömaskia, vaikka omistan muutaman kangasmaskin myös. Niissä on ollut ongelmana liian napakat kumilenksut, eli korvien takaosa kipeytyy etenkin silmälaseja käytettäessä aivan liikaa.

Jos teidät jonkun merkin jolla on kauniit kangasmaskit, niin vinkkaa ihmeessä tänne! Kiinnostaa! Etenkin kaupassa käydessä laittaisin mielelläni tuollaisen nätin kangasversion, jonka voisi sitten heittää pesuun tai keittää puhtaaksi seuraavaa käyttökertaa varten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *