Hae
Riia Koivisto

Huulipunasuosikkini just nyt

Tuotteet saatu.

Olen huulipunatyttö! Ennen käytin pelkkiä kiiltoja, nykyään tykkään käyttää erilaisia huulipunia, joita löytyykin vähän joka paikasta, kuten kassin pohjalta, käsilaukusta, autosta, kylppäristä yms yms.

Huulipunani ovat pääsiassa punaisia, oranssin sävyisiä ja kirkkaita pinkkejä, Talvisin tykkään myös tummista punista, mutta vaalea ihoni saa selkeästi parhaiten heleyttä kunnon voimakkaiden punien sävyistä.

En ole myöskään mikään huulien rajaaja, eli käytän toki rajauskynää tehdessäni täydellisen huulimeikin, mutta arjessa sipaisen punaa suoraan puikosta ja se riittää.

Tämän hetken ehdoton suosikkini on Oriflame On Color Shimmer -huulipuna. Tämä ihanan ohut, täydellisesti huulille levittyvä puna on kivan tuntuinen ja makuinen. Sain testiin kaikki värit, joista omaan käyttööni on valikoitunut sävyt Glitzy Peach, Glittery Nude ja Twinkle Red.

Parasta mielestäni tässä punassa on se, että siinä on tarpeeksi pigmenttiä, se peittää, mutta ei ole täysin matta. Se sopii siis erityisen hyvin kesällä kevyempään lookkiini, jossa meikkaan ihoni hyvin kevyesti, käytän reilusti poskipunaa, harjaan ripsiin sinistä maskaraa ja punaan huulet.

2 kommenttia

  1. Jenski kirjoitti:

    Mistä löytää sinisen ripsarin ? 🙂

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Ainakin Artdeco ja Kiko -sarjoissa on tällä hetkellä valikoimissa sininen maskara. Kannattaa tsekata nuo!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *