Hae
Riia Koivisto

Meidän koti Deko -lehdessä

Meidän koti Deko -lehdessä!

Kun me vajaa kolme vuotta sitten muutettiin Espooseen omakotitaloon, sain heti paljon kyselyitä tutuilta sisustustoimittajilta ja sisustusta kuvaavilta valokuvaajolta, milloin meidän kotia saisi tulla kuvaamaan. Kerroin kaikille, että haluamme tehdä kotimme sisustusta kaikessa rauhassa ja pikkuhiljaa, asua ja ihmetellä.

Tiesin myös, että jos juttu joskus tehdään, sen kirjoittaa Irene Wichmann ja kuvaa Riitta Sourander. Tämä mieletön kaksikko on nimittäin kuvannut kaksi aikaisempaa kotianikin.

Valokuvaaja Riitta Sourander kuvaa meidän eteistä, kätevästi kaapissa 🙂

Tässä kuvassa on mun pari meidän olohuoneen suosikki asiaa, jotka olivat jääneet lehden jutusta pois. Haluan ehdottomasti mainita ne teille. Janne Suonon pronssinen pieni taulu ja Henna Pajulammin ihanan värikäs teos ovat olohuoneemme katseenvangitsijoita , joita  rakastan katsella loputtomiin  ja etsiä niistä uusia ulottuvuuksia.

Tein juttua varten kotiimme erilaisia ihania kukkakimppuja. Kimput joita tuon kotiin syntyvät usein hävikkikukista, joten ne ovat villejä ja suunnittelemattoman näköisiä. Sellainen tyyli sopii kotiimme paremmin kuin hyvin

MInuakin kuvattiin juttua varten. Valitsin päälleni viime kesänä alesta ostetun H&M:n kukallisen pellavamekon, joka on yksi suosikkimekkoni. Meikki oli voimakas mutta raikas. Pinkki huulipuna on MACn Candy Yum Yum. 

Koti on kokenut pieniä muutoksia lehtikuvauksen jälkeen, ja voit lukea niistä alla olevasta postauksista. Linkkasin tähän pari muutakin vanhempaa juttua jotka saattavat kiinnostaa myös sinua.  Lehtijutussa kerromme myös keittiöhaaveista.

 

Kodin sisustusjuttuja ja pieniä uusia hankintoja

Terassin uusi ilme pienin satsauksin

Akuutti sisustusmania, kivoja kirppislöytöjä, uusi taulu ja tuolihaaveita

Yksi kommentti

  1. colouroutsidethelinesblogi kirjoitti:

    Teillä on kyllä todella kaunis koti!

    Pitääpä muistaa lehtipisteeltä napata tämä lehti mukaan niin pääsee ihastelemaan vähän lisää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *