Hae
Riia Koivisto

Oletko tyyppi joka ostaa aina keväällä uuden tuoksun?

Tuote saatu.

Oletko se tyyppi, joka ostaa aina keväällä uuden tuoksun? Minä olen tosi tarkka tuoksuista joita käytän, mutta kieltämättä, olen se tyyppi joka haluaa keventää tuoksua kevättä ja kesää kohti. Talvella kaipaan tuhdimpaa ja täyteläisempää parfyymia ja keväällä makea ja raikkaan kepeä tuoksu puhuttaa.

Monelle Escadan kesätuoksut ovat joka vuotinen perinne. Moni ostaa tuoksun jopa sitä testaamatta, koska niissä on usein jotain samaa, vaikka ovatkin aina ihan erilaisia.

Minäkin muistan nämä ihanat vaihtuvat pakkaukset ja pullojen värit jo teini-iästä lähtien, kun äidilläni oli kemikalio.

Tämän vuoden Escada Summer Festival on raikas, naisellinen ja pehmeä. Se on kukkaistuoksu, jossa on täyteläistä hedelmän tuoksua samaan aikaan yhdistettynä kirpeään raikkauteen. Hyvin tyypillinen Escada, sanoisin.

Mielestäni nämä Escadan kesätuoksut ovat helppoja tuoksuja ostaa esimerkiksi lahjaksi toiselle. Niissä on sopivan raikas pohjatuoksu ja koen että tämäkin tuoksu on varmasti monen makuun. Tuoksun pakkaus on myös niin kaunis, että se on ihana antaa lahjaksi. Täydellinen lahjaidea vaikka ylioppilaalle.

 

Lue myös tämä postaukseni:

Elie Saab, tuoksu pehmeä kuin puuteri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *