Hae
Riia Koivisto

Elie Saab, tuoksu pehmeä kuin puuteri

Tuote saatu

 

Syksyllä haluan tuoksua pehmeälle kuin puuteri ja lämpimälle kuin appelsiininkukka. Haluan olla naisellinen ja sensuelli. Olen tarkka tuoksuista joita käytän, enkä helposti vaihda tai luovu tuoksuista, johon olen ihastunut. Tuoksu on yhtä kuin minä, se saa jäädä mieleen.

Äitini käytti lapsuudessani Miss Dior tuoksua. Vaikkei hän ei ole käyttänyt tuota klassikkoa enää vuosikymmeniin, tuoksu tuo ikuisesti äidin mieleeni. Muistan kun lapsena leikimme äidin meikeillä ja tuoksuttelin parfyymipulloja, siitä on jäänyt ikuinen muisti -ja tuoksujälki.  Siksikin koen, että se mille minä tuoksun, on tärkeää. Ehkä lapseni ja mieheni tunnistavat minut aina tuoksusta. Mieheni kysyi juuri viime viikolla, olenko vaihtanut parfyymia, ja olinhan minä. Hän huomasi sen heti.

Sain testiin Elie Saab  Le Parfum Essentiel tuoksun, ja totuttelen vielä tähän pehmeään ihanuuteen. Tuoksun vaihtaminen ei käy minulta lennossa, vaan siihen pitää ottaa aikaa. Tiedän kyllä heti, onko tuoksulla mahdollisuuksia tulla omakseni vai ei, mutta silti kaipaan totuttelua.

Viikon käytön jälkeen on minulla tunne, että tästä tulee syksy -ja talvituoksuni. Tämä parfyymi suorastaan huutaa paksua villapaitaa ja isoa huivia johon kietoutua. Sen tuoma mielikuva on niin pehmeä ja utuinen.

Tuoksupullo on yksinkertaisen kaunis, niin upea.

Millainen on sinun tuoksusi? Vaihdatko usein tuoksuja vai pysytteletkö tutussa ja turvallisessa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *