Hae
Riia Koivisto
Kaupallinen yhteistyö

Hyvä silmänympärysvoide! Vinkkejä aikuisen naisen hellään ihonhoitoon.

Kaupallinen yhteistyö: Nivea
*Sisältää mainoslinkkejä

Löytyykö sinulta silmänympärysvoide? Käytätkö sitä aamuin illoin? Muistatko milloin aloitit silmänympärysvoiteen käytön? Silmänympärysiho ja sen hoito – nämä kolme kysymystä ovat erityisen tärkeitä, kun puhutaan siitä.

Meikkaajana pidän erityisen tärkeänä hyvin hoidettua silmänympärysihoa. Silmämeikki näyttää kauniimmalta, kun iho ei ole kuiva ja kiristävä. Usein ihmiset kertovat, että kärsivät tummista ja kuivista silmänalusista, ja etsivät siihen sopivaa peitevoidetta. Peitevoide ei kuitenkaan ole yksin ratkaisu, iholle tarvitaan myös laadukas hoitotuote.

Silmänympärysvoide

  • kosteuttaa
  • hoitaa
  • ravitsee
  • vaalentaa tummia silmänalusia
  • häivyttää pieniä juonteita
  • poistaa turvotusta

silmänympärysvoide

Tiesitkö että silmänympärys voiteen käyttö tulisi aloittaa silloin kun alkaa käyttämään silmämeikkiä, eli ripsiväriä? Silloin jo tämä herkkä iho alue joutuu koetukselle, siis kun maskara poistetaan, ihoa hinkataan ja puhdistetaan silmien alta enemmän.

Silmänympärysvoiteita löytyy erilaisia, kaiken ikäisille. Ihan nuorelle on tärkeää että tuote kosteuttaa.  Jos silmänalusesi ovat taipuvaisia turvotukselle, tarvitset tuotteen joka vilkastuttaa nestekiertoa  ja poistaa turvotusta. Aikuisen naisen tarpeisiin sopii tuote, joka on täyteläinen mutta ohut, ja se pehmentää kuivaa ihoa, ravitsee, madaltaa pieniä juonteita jatkuvassa käytössä, sekä kirkastaa ihoa.

Nivea Cellular  Hyaluron Filler + Firming Eye Cream   on hajusteeton aikuisen naisen silmänympärysvoide. Hyaluronihapon ansiosta, se tasoittaa ihoa välittömästi ja saa silmänaluset näyttämään sileämmiltä. Tuote kosteuttaa, hoitaa, ravitsee ja kiinteyttää. Se sopii myös erinomaisesti meikin alle.

Muistathan että silmänympärysvoidetta riittää  nuppineulanpään kokoinen määrä molemmille silmänalusille!

Vinkki!

Sipaise silmänympärysvoidetta myös huultenympärysiholle. Näin saat pienet huultenympärysihon juonteet hoidettua samalla vaivalla. 

silmänympäryvoide

Päivävoide sopii kasvoille, kaulalle ja decolleteelle. Silmien alle suositellaan aina omaa tuotetta.

Nivea Hyaluron Cellular Filler Day Cream  päivävoide sopii kaikille ihotyypeille. Se imeytyy hyvin, ja jättää iholle välittömästi napakan ja kiinteän tunteen. Tämä kosteuttava voide sopii hyvin myös meikinalusvoiteeksi. Ohuen tuntuinen voide on ravitseva aikuisen ihon tarpeisiin sopiva tuote. SPF 30 ja UVA -filtterit suojaavat ihoa auringon haitallisilta säteiltä ja muilta ulkoisilta ärsykkeiltä, kuten pölyltä ja  ilmansaasteilta.

Lue myös: Maskin alla huulet kuivuu, nyt on hyvä aika hoitaa huulia!

Kaupallinen yhteistyö: Nivea

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *