Hae
Riia Koivisto

Mun duuni – TTK kukkapanta + viehe ja Tähdet Tähdet finaalikukat

Viime viikolla olen taas saanut tehdä niin ihania duuneja, että oksat pois. Minusta tuntuu, että tämä korona-aika tekee ihmisen entistäkin onnellisemmaksi, kun tekee työtä jota rakastaa. Elämä kun koostuu nykyään entistäkin enemmän vain työstä ja elämästä perheen kanssa kotona.

Sain kunnian tehdä Vappu Pimiälle Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan kukkapannan. Ihana stylisti Laura-Melanie Hecht on ennenkin tilannut minulta kukkia kuvauksiin ja olin super onnellinen kun sain Lauralta viestiä aiheesta. Hän pyysi minua tekemään Vapulle kukkapannan ja Mikolle vieheen.

Elokuvateemaiseen jaksoon ja Vapun upean pinkkiin asuun haluttiin toispuoleinen panta, mahdollisimman samassa sävyssä kuin puku. Muuten sain oikeastaan vapaat kädet. Pannasta ei haluttu liian suurta, mutta Laura kertoi luottavansa minuun, joka tuntuu aina yhtä ihanalta tällaisissa tilauksissa.

Käytin pantaan mimosaa, oksaneilikkaa, neilikkaa, vahakukkaa ja värjättyä pampaheinää ( en muuten olekaan varma oliko tuo pampaheinää… ).

Mikolle tein toivomuksien mukaisen vieheen, jossa oli samoja kukkia kuin Vapun pannassa.

Samalle päivälle osui myös toinen kukkatyö, Tähdet, Tähdet -ohjelman finaalin voittajan kukat.

Toiveissa oli iso ja näyttävä kimppu. Kimpun tuli sopia kummalle tahansa finalisteista, Suville tai Konstalle. Ohjelman teemavärit pinkki ja kulta saivat näkyä kimpussa. Muuten sain vapaat kädet.

Ohjemassa voiton vei Konsta Hietanen, ja hänet kukitettiin hienosti kimpullani ja kultaisella pokaalilla.

  

Käytin kimppuun paljon erilaisia pinkin sävyisiä kukkia, kuivakukkia ja paljon eri sävyisiä leikkovihreitä. Kimpusta tuli iso ja villi.

Tänään alkoi taas uusi viikko ja aloitin sen sitomalla viikkokimpun asiakkaalleni. Seuraavaksi vuorossa oli kuvaukset, joissa meikkasin ja kampasin. Huomenna on kampaamopäivä.

Täytyy sanoa, että fiilis tämän viikon alkuun on ollut erinomainen. Sain eilen niin paljon ihania viestejä ja positiivista palautetta, että tällä energialla elää kyllä pitkään.

Ihan mahtavaa viikkoa teille kaikille!

 

3 kommenttia

 1. Elina kirjoitti:

  TTK:ta katsoessa kiinnitti kyllä huomiota Vapun ihana hiuskoriste, joka sointui juuri täsmälleen mekon väriin, ja Mikon siihen sointuva viehe. Ai sinä olit ne tehnyt? Ihania, onneksi olkoon!

  • riiakoivisto kirjoitti:

   Kiitos, juu kukkapanta ja viehe olivat minun tekemät. Tyyli Laura-Melanie Hechtin, meikki Raili Hulkkosen ja hiuksista vastasi Butik.

 2. Hv76 kirjoitti:

  Upeat kukat !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *