Hae
Riia Koivisto

Maskin alla huulet kuivuu, nyt on hyvä aika hoitaa huulia!

Kuulen jatkuvasti asiakkailtani, että nyt kuivuu huulet kun maskin alla ei tule käytettyä huulilla mitään. Itse kaipaan huulipunaa, koska olen tottunut vaihtelemaan meikkiäni niin, että välillä päähuomion saa silmät, välillä taas huulet. Kasvomaskia käyttäessä meikin päähuomion saa silmät, joten huomaan itsekin, että nyt juuri on aika hoitaa huulia ja niiden herkkää ihoa.

Labello Caring Scrub Super Soft Lips on huulihoide, jota voi käyttää päivittäisessä käytössä ja voide myös kuorii huulet pehmeästi ja hellävaraisesti. Tuotetta ei tarvitse pyyhkiä pois, vaan se toimii huulirasvan tavoin. Se käy täydellisesti myös huulipunan alle kosteuttamaan huulia.

Tee se itse -huulikuorinta!

Vinkki! Voit tehdä kuorinnan huulille itsekin. Sekoita kookosöljyä ja sokeria ja kuori tällä makealla seoksella huulet kerran-pari viikossa. Huulten iho kiittää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *