Hae
Riia Koivisto

Kaikenlaisia duuneja ja aikamoista haipakkaa

Tuntuu että viime viikkoina on ollut valtavan kiire, mikä näinä aikoina on tietysti aivan mahtavaa, siis töiden osalta. On ollut kuvauspäiviä, kirjoitushommia, tukkatöitä, kukkia ja tietysti lasten harrastuksia ja sitä ihan tavallista lapsiperhearkea. Tänään käytiin myös katsomassa ihana elokuva Ensilumi,  jonka äänisuunnittelun on toteuttanut mieheni Svante Colerus.

Olen hyvä toimimaan paineen alla, deadlinet saavat minut entistäkin tehokkaammaksi, mutta silti nyt tuntuu että tunnit meinaavat loppua päivistä. Silti veikkaan, että olen itse aiheuttanut tämän kiireen tunteen itselleni, sillä tämä meno on kyllä melko normaalia. Meidän elämä kun on aina aikamoista aikataulujen palapeliä.

Olen saanut tehdä ihania duuneja.

Olen mm. askarrellut kivoja joulukortteja K-ruoka.fi sivuille, ollut Oriflamen pressipäivässä meikkaamassa ja tehnyt mm. siellä live stream esityksen uutuuksista ( ihan super kivaa ), meikannut ja kammannut hiusvideolla ja tehnyt ihanat kuvaukset siihen liittyen ( tulossa, stay tuned.. ), kirjoittanut juttuja, ideoinut uutta ja mitäs vielä! Toistan varmasti itseäni, mutta mähän siis rakastan mun työtä! Kiireestä ja hektisyydestä huolimatta, tämä on aivan parasta!

Pitkästä aikaa töissä kolleegani Mervi Markkasen kanssa. Olipa kivaa!!

Ihana Tiia Koivusalo kävi mulla meikissä!

Joka viikko mun elämään mahtuu myös kukkia! Vaikka kaikki tapahtumat on peruttu, eikä hotellien kukkatilauksia nyt ole, eivät kukkahommat ole kadonneet kokonaan. Olen tosi iloinen, että saan silti tehdä vakkari asiakkailleni viikkokimppuja ja aina tulee jotain kivoja tilauksia, jotta kukat kulkevat joka viikko työpäivissäni mukana.

 

Mitä teille kuuluu? Onko kiirettä vai rauhallista? Miten korona on vaikuttanut elämäänne, pelottaako tai jännittääkö miten elämä taas etenee? Olisi kiva kuulla ajatuksianne!

Minua jännittää korona tilanne kovasti. Toisaalta tuntuu että tämän tilanteen kanssa pitää vaan opetella elämään, mutta se että tuo virus ottaa vallan ajatuksista, puheista ihmisten kanssa ja muutenkin, se on vaan elämässä tosi iso juttu juuri nyt. Haluan olla tosi varovainen itseni, perheeni ja kaikkien puolesta. Toivon että joku päivä me vielä halaillaan ja ollaan ihan kuin ennenkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *