Hae
Riia Koivisto

Kaunis kuin koru, must have -luomiväripaletti Urban Decaylta

Tuote saatu.

Kun sain tiedotteen tästä Urban Decayn Stoned Vibes -luomiväripaletista, melkein sekosin onnesta. Ensinnäkin sen ulkoasu on niin kaunis, että todellakin haluan että meikkipussissani on jotain näin ihanan näköistä. Toisekseen, rakastan Urban Decayn luomivärien laatua. Ja kolmannekseen, huh miten mielettömät värit!!

Laatu miellyttää minua myös, koska puuterimaiselta tuntuva luomiväri mukautuu luomella voidemaiseksi. Täydellistä!

Mattapintaiset ja kristallisen helmiäiset sävyt toimivat niin yhdessä kuin erikseen. Tämän paletin sävyillä on mahdollista loihtia hillitty päivämeikki ja mieletön juhlalook. Kimaltavat sävyt tarttuvat parhaiten sormella levitettynä, mattapintaiset siveltimellä. Paletissa mukana tuleva sivellin on myös oikeasti todella hyvä, joten siitä myös bonusta.

Vinkki!

Luomivärit toimivat veden kanssa käytettynä myös rajauksen tavoin. Jos teet luomiväristä eyelinerin, kostuta vain  pieni kulma tuotteesta, koska tuotteen pinta kovettuu eikä siitä sen jälkeen enää tartu niin hyvin puuterimaista väriä. 

Minulta toivottiin joku aika sitten kunnon bilelook meikkivideota, joten taitaa olla aika tehdä meikkitutoriaali tämän paletin sävyillä! Stay tuned – meikki tulee stooreihin pikapuoliin!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *