Hae
Riia Koivisto
Kaupallinen yhteistyö

Aikuisen naisen ihana iho

Kaupallinen yhteistyö: Nivea
*Sisältää mainoslinkkejä

Yhteistyössä Nivean kanssa.

aikuisen naisen iho

Aikuisen naisen iho! Kuinka ihonhoito hoituu helpoilla täsmähoito-ohjeilla -ja tuotteilla, ja pysyy hyvässä kunnossa näin ympäri vuoden.

Tässä muutamia vinkkejä ihohoidon ihanaan maailmaan:

  • Tee hoitorutiinit selkeiksi ja puhdista kaapista pois kaikki ylimääräinen, jota käyttäisit vain silloin tällöin. Panosta laadukkaisiin perus ihonhoitotuotteisiin.
  • Iho nauttii, kun sitä ruokitaan säännöllisesti aamuin illoin, puhdistetaan huolellisesti, sekä kuoritaan ja naamioidaan noin kerran viikossa.
  • Kuiva iho saattaa tuntua kireälle ja karhealle, ja jopa näyttää samealle. Kuorinta noin kerran viikossa on hyvä rutiini, joka auttaa voiteita imeytymään paremmin ja saa ihon näyttämään raikkaalle pienellä vaivalla.
  • Muista levittää voiteet aina myös kaulalle ja decolleteelle. Kasvojen ihon lisäksi, myös nämä alueet kaipaavat erityistä hoitoa.
  • Jos ihosi kaipaa erikoishoitoa, ota avuksesi täsmähoitotuote, kuten seerumi joka vastaa ihosi sen hetkisiin tarpeisiin

aikuisen naisen iho

aikuisen naisen iho

Nivea Hyaluron Cellular Filler Day Cream SPR 30 on päivävoide, jossa on UVA ja UVB suojat. Voide suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä päivän ajan. Suojakerroin 30 sopii käyskentelyyn ulkona ja suojaa ihoa auringon haitallisilta säteiltä. Jos menet ottamaan aurinkoa, lisää voiteen päälle vielä erillinen aurinkovoide.

Voide tuntuu ohuelle, mutta on tarpeeksi ravitseva kuivallekin iholle. Tämän päivän voiteissa onkin upeaa tällainen koostumus, joka on samalla aikaa sekä täyteläinen että ohut.

Pidän siitä, että samat voiteet sopivat niin meikin alle käytettäväksi kuin ilman meikkiäkin. Mielestäni on helpottavaa, ettei voiteita tarvitse vaihtaa kun ne on valittu oikein, omalle ihotyypille. Meikinalusvoiteelta toivon että se imeytyy hyvin, ei rullaa, ravitsee ja kohottaa. Tässä tuotteessa nämä toiveet yhdistyvät.

Jo kärsit epätasaisesta ihosta tai maksaläiskistä, ota käyttöön seerumi. Nivea Cellular Elasticity Reshape Anti-Spot Treatment Serum vaalentaa ja ennaltaehkäisee maksaläiskiä ja uusien muodostumista. Seerumia levitetään pari pisaraa puhtaalle iholle aamuin illoin, ja päälle lisätään päivä -tai yövoide. Tuotetta voi käyttää joko kuuriluontoisesti tai jatkuvassa käytössä, ihon tarpeiden mukaan.

Maksaläiskiä meikatessa kannattaa muistaa, että niiden paksu peittäminen saa usein ihon epätasaisuuden vaan enemmän esille. Meikkaajana suosittelen erityisesti hoitotuotteita ihon tasoittamiseen ja sävyn raikastamiseen. Meikkiä suosittelen kevyeen maksaläiskien häivyttämiseen. Kaunis ja hoidettu iho on aina kauniimpi kuin raskaasti meikattu.

Aikuisen naisen iho-asioissa tämä on mielestäni yksi tärkeimpiä huomioitavia asioita.

Vinkki!

Jos käsissäsi on pigmenttimuutoksia tai maksaläiskiä, voit käyttää seerumia myös niihin. 4 viikon kuurin aikana käsien iho vaalenee ja näyttää raikkaalle, kauniille ja tasaiselle. Suosittelen testaamaan!

aikuisen naisen iho

Yöllä iho rauhoittuu ja rentoutuu.

Nivea Hyaluron Cellular Filler Night Cream on syväkosteuttava yövoide aikuisen naisen iholle. Se ravitsee, tuo iholle kosteutta ja tekee ihosta kimmoisan tuntuisen. Yövoide on koostumukseltaan täyteläinen ja se hoitaa ihoa koko yön ajan. Tuotetta voi käyttää myös naamion tavoin jos ihosi on erityisen kuiva. Laita silloin voidetta paksumpi kerros, anna vaikuttaa ja levitä loput huolellisesti kasvoille, kaulalle ja decolleteelle.

Aamulla iho on ravittu ja kosteutettu. Yövoide-naamiota voit käyttää niin usein kun ihosi sitä vaatii.

Kuuntele ihosi tarpeita ja huomio että eri vuodenaikoina ihomme vaatii erilaista hoitoa. Nyt syksyn ja talven tullen on erityisen tärkeää suojata ihoa hyvin ja ravita tarpeeksi tehokkaasti. Kesällä iholle riittää ohuemmat voiteet, talvella iho kaipaa ravitsevia ja täyteläisempiä tuotteita.

Instagramista löydät myös arvonnan, klikkaa siis itsesi @fabriiak instaan ja osallistu tämän ihanan Nivea tuotepaketin arvontaan. Palkinnon arvo on n. 55 €.


Lue myös: Meikkipussin päivitys syksyyn

Kaupallinen yhteistyö: Nivea

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *