Hae
Riia Koivisto

Meikkipussin päivitys syksyyn

Suosittelen kaikille meikkipussin kevät -ja syyspäivitystä. Itselläni meikkipussi pursuilee tasaisin väliajoin, ja on tosi hyvä käydä läpi kaikki purkit ja purnukat, miettiä käytänkö niitä kaikkia oikeasti ja mitä tarvitsen tilalle.

Ostin jokin aika sitten Jyskistä siveltimille kivan telineen, joka on ollut kyllä tosi kätevä. Teline vie tosin aika paljon kaapissa tilaa, mutta huomaan peseväni siveltimet kotikäytössä ahkerammin kun voin laittaa ne saman paikkaan kuivumaan.

Meikkipussini oli pitkään niin täynnä, ettei minulla ollut toivoakaan saada vetoketjua kiinni…

Olen nyt yrittänyt käyttää pois ns. kesämeikkivoiteitani. Vaikka en juurikaan rusketu, olen silti kesän aikana hieman päivettynyt, ja käyttänyt astetta tummempaa meikkivoidetta kuin syksyllä/talvella.

Niinpä purkin pohjat ovat melkein nyt käytetty loppuun ja on aika alkaa siirtyä täyteläisempiin laatuihin ja vaaleampiin sävyihin.

Vanhat ripsivärit heitin roskikseen ja kynät terotin uuteen uskoon. Hyvän terottimen löytäminen on muuten aivan äärimmäisen vaikeaa!! Mielestäni kaikkien pitäisi ostaa joku Diorin kynä, ihan vaan siksi että niiden mukana tulee jokaisessa pakkauksessa maailman paras meikkikynien terotin. Minä ainakaan en ole vielä löytänyt sen voittanutta.

Ostin Ikeasta kivan boksin, jonne kuvittelin saavani meikkini hienosti mahtumaan. No… vaikka heitin kaikenlaista turhaa pois ja lisäsin mielestäni vain muutaman uuden luomivärin ja huulipunan, niin ei boksikaan mahtunut kiinni. Jätin siis käyttööni edelleen meikkipussin, jonne laitoin kaikki meikkivoiteet ja isommat luomiväripaletit. Muut meikin sain mahtumaan laatikkoon.

 

Suosittelen hankkimaan syksyksi jonkun hyvän luomiväripaletin, jossa on muutama perusväri, jotka toimivat minkä tahansa vaatteen kanssa. Paletti josta löytyy esim ruskean, harmaan tai luumun sävyjä on tosi toimiva. Tämän lisäksi musta luomiväri on aina tarpeen. Mustaa luomiväriä löytyy usealta sarjalta ihan yhden värin paletissa.

Kivoja ovat myös Essencen luomiväripaletit, joissa on reilusti värejä. Niistä on yleensä sekä niitä neutraaleja sävyjä sekä muutama hauska lisäväri.

Rajauksena kannattaa olla olemassa sekä eyeliner että kajal, koska niillä voi tehdä erilaista meikkiä erilasiin hetkiin.

Kannattaa myös miettiä mikä olisi se kätevin pikameikkituote olla pärjäisi kiireisinäkin aamuina. Minulla ne ovat Make the Make Cushion tyynymeikkivoide ja Artdecon voidemainen luomiväri. Kiireisiä aamuja on yllättävän usein, ja silloin tarvitsen tuotteet, joilla voin oikaista meikkiä ja tehdä silti meikistä nopeasti kivannäköisen.

Huulipunia päivitän pikkuhiljaa syksyyn sopivaksi. Nyt vielä aurinko paistaa ja säät ovat ihanan kirkkaat ja aurinkoiset. Kun syksyisemmät säät saapuvat, kaipaan huuliini tummempia sävyjä, kuten punaista, kanervaa ja tummempaa ruskeaa. Näitä etsin vaatteiden värien mukaan sitten kun sopivia kohdalle tulee.

 

Millaisia ajatuksia teillä on syksyn meikkiin liittyen? Onko jotain toiveita mistä haluaisitte että kirjoitan tai teen instaan tutoriaaleja?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *