Hae
Riia Koivisto
Kaupallinen yhteistyö

Silmälasien valinta ja meikkivinkkejä lasien käyttäjille

Kaupallinen yhteistyö: Trendoptic
*Sisältää mainoslinkkejä

Kaupallisessa yhteistyössä Trendopticin kanssa / silmälasit saatu

 

Näköni on muuttunut viimeisten kahden vuoden aikana monta kertaa. Olen ilmeisesti nyt ”siinä iässä”.. Joten uusien silmälasien valinta oli edessä!

Siksi käyn optikolla ja silmälääkärillä säännöllisesti tarkastuttamassa näköni. Silmät ovat minulle avain työni tekemiseen, joten pidän erityisen tärkeänä, että näen hyvin ja silmälasini ovat ajantasalla. Kaukonäköni on todella hyvä, mutta lähinäköni on heikentynyt niin, että en enää pärjää ilman laseja. Lapseni ojentavat minulle silmälasit heti aamulla herättyäni, ja se on mielestäni varsin liikuttava ele.

silmälasien valinta

Vaihdan laseja säännöllisesti myös, koska tykkään leikitellä erilaisilla pokilla ja koen että silmälasit tukevat koko tyyliäni. Olen kokeillut jo aika monenlaisia staileja tämän muutaman vuoden aikana, kun lasit ovat tulleet osaksi päivittäistä elämääni.

Kun silmälaseja saa ja joutuu käyttämään päivittäin, tulee niiden valinnassa mieleen monta askarruttavaa ajatusta. Työssäni meikkaajana asiakkaani pohtivat mm. miten samat pokat sopivat sekä juhlaan että arkeen, miten valita lasit joita jaksaa katsella useita vuosia, mitä jos värjään hiukset eri värisiksi ja erityisesti, miten muutan meikkaustyyliäni uusien lasien myötä.

Minun ohjeeni tähän on:

  • päivitä lasit säännöllisesti, ainakin kahden vuoden välien ellei useammin
  • valitse malli joka sopii erityisesti kasvojesi muotoon ja  ihosi sävyyn
  • ota juhlakäyttöön piilolinssit tai toiset ns. ”juhlalasit”
  • tarkasta meikkityyliäsi säännöllisesti pari kertaa vuodessa, käytitpä sitten laseja tai et
  • pidä erityisen hyvä huoli silmänympärysihostasi, koska sen hyvinvointi korostuu lasien takaa

Minun silmälasivalintani meni näin. Menin Trendopticiin, kerroin että tarvitsen yleislasit sekä lähilasit työntekoon. Halusin kahdet erilaiset, mutta en yhtään tiennyt millaiset. Kerroin toiveeni; muodikkaat ja kivat olisi hakusessa, mutta en haluaisi että kasvoistani jää ensimmäisenä mieleen vain vahvat pokat. Haluaisin tulla muistetuksi oman persoonani kanssa.

Kun ystävällinen henkilökunta antoi minulle ensimmäiset pokat sovitettavaksi, ne olivat täydelliset. Niistä tulee siis minun työskentely silmälasit. En kestä, miten voikin olla että ensimmäiset sovittamani pokat olivat täydelliset?!

Sovitin kaiken kaikkiaan ehkä 7-8 mallia joista löytyi 3 täydellistä. Näistä yhdessä ammattitaitoisen myyjän kanssa valitsimme nämä maailman kauneimmat Andy Wolfin pokat jokapäiväiseen käyttööni.

Mitä silmälasien käyttäjän tulisi ottaa huomioon meikatessa?

  1. Panosta hyvään silmänympärysihon hoitoon, sillä lasien takaa huoliteltu iho näyttää hyvälle. Hanki laadukas silmänympärysvoide, jolla hoidat herkkää ihoaluetta aamuin-illoin.
  2. Käytä peitevoidetta liikkuvalla luomella sekä silmien alla. Valitse tuote joka on tarpeeksi ohut, mutta häivyttää silti tummuutta silmien alta. Muista, että silmälasit eivät peitä tummia silmänalusia, meikillä tehdään nämä ihmeet!
  3. Kirkasta katsetta valokynän avulla. Silmän sisä -ja ulkonurkka raikastuvat kun laitat valoaheijastavaa voidetta kevyesti niihin.
  4. Puuteroi kevyesti silmänympärysiho, niin ettei iho näytä kuivalle mutta silmämeikki pysyy kauniina koko päivän.
  5. Tee silmämeikki tyyliisi sopivaksi tai unohda silmämeikki kokonaan jos se ei ole sinun juttusi.

 

Lisää silmälasi meikkivinkkejä tulossa instagramiin stooreihin ja kohokohtiin tutoriaalejen muodossa, joten pysy kuulolla!

Onko jotain erityistä, mistä toivoisit vinkkejä silmälasimeikkiin? Kerro!

 

Lue myös edellinen postaukseni: Millainen on hyvä sivellin?

Kaupallinen yhteistyö: Trendoptic

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *