Hae
Riia Koivisto

Silmänympärysihon ihmeidentekijä!

Silmänympärysihon ihmeidentekijä – tuote joka tekee mitä lupaa! Olen varma että tämä aihe kiinnostaa monia!

Meikkipakissani on kulkenut jo muutaman vuoden ajan Kocostar Princess Eye Patch -hydrogeelinaamiolaput, jotka laitan asiakkaideni silmänalusille usein hiusten rullauksen tai kihartamisen ajaksi, ennen meikin tekemistä. Itseasiassa olin unohtanut nämä ihanuudet hetkeksi, ja nyt täällä Farmin kuvauksissa kaivoin ne uudelleen esille. Olen tarjoillut näitä niin itselleni, Susannalle sekä stylisti Jeminalle aamuisin kahvikupin kaveriksi. Kaikki me olemme olleet enemmän kuin tyytyväisiä tähän pika-apuun, jonka vaikutuksen todella huomaa hetkessä.

Biohajoavat naamiolaput ovat kertakäyttöisiä. Ne virkistävät ja raikastavat silmänympärysihon pienessä hetkessä, saavat silmänaluset kirkkaamman näköiseksi ja väriseksi, sekä kosteuttavat tehokkaasti. Naamioiden vaikutusaika on noin 15-20 minuuttia, jonka jälkeen loppu seerumi hierotaan iholle ja jätetään meikin alle.

Jos kärsit turvotuksesta, purkin voi laittaa jääkaappiin, ja laittaa laput viileinä silmien alle, poistamaan nestettä ja tuomaan virkeyttä silmänympärysiholle.

Pakkauksessa on 60 kertakäyttöistä lappua. Naamioita voi käyttää aina kun silmänympärysiho kaipaa extra kosteutta ja ne ovat erityisen mahtavat ennen meikin tekoa. Purkki on helppo kuljettaa mukana myös matkoilla.

Suosittelen! Aivan huikea tuote, jonka vaikuksen huomaa hetkessä. Todellinen silmänympärysihon ihmeidentekijä siis.

 

Lue myös tämä:

Lupaukset täyttävä silmänympärysvoide, joko alkoi kiinnostaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *