Hae
Riia Koivisto

Lupaukset täyttävä silmänympärysvoide, joko alkoi kiinnostaa?

Tuote saatu.

Sain aikoja sitten testiin Ole Henriksen Banana Bright Eye Creamin. Purkki unohtui jonnekin kosmetiikka kaaoksen keskelle, mutta ennen joulua silmänympärysvoiteeni loppui ja päätin kaivaa varastoja. Löysin nätin oranssin purkin ja päätin ottaa sen oitis käyttöön.

Olen silmänympärysvoiteiden suhteen aika ronkeli.

Haluan että

  • tuote ohut, mutta silti vähän täyteläinen
  • tykkään käyttää samaa tuotetta aamuin illoin
  • saman purkin sisällön tulisi tehota niin turvotukseen, juonteisiin kuin kuivuuteenkin
  • silmänympärysvoide ei missään tapauksessa saa rullata meikin alla!
  • hehku on aina bonus!

Siis myönnän, että yllätyin postiivisesti. Oikeastaan aika lailla rakastuin tähän pieneen oranssiin purkkiin.

Ensinnäkin voiteessa on kaunis vähän oranssiin taittava väri, joka välittömättömästi tasoittaa ihon väriä ja antaa extra hehkua väsyneellekin silmänympärysiholle. Oranssihan on sinisen vastaväri, eli jos silmien alla on tummuutta, väri todellakin häivyttää sitä. Tuoteseloste kertoo myös, että tämä silmänympärysvoide parantaa silmämeikin kestoa. Huh, upeaa. En osaa sanoa onko niin, koska minulla silmämeikki pysyy muutenkin tosi hyvin. Mutta pakko uskoa, koska kaikki muutkin lupaukset ovat pitäneet paikkansa.

Annan lämpimän suosituksen tälle ihanalle tuotteelle! Jos kaipaat tuotetta joka todella pitää lupauksensa, se on tässä. Love it!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *