Hae
Riia Koivisto

Uusi vuosi ja iisit juhlat

Miten teidän uuden vuoden juhlinta sujui?

Me vietimme uutta vuotta perheen kanssa nelistään. Meillä ei ammuta raketteja, kävimme heiluttelemassa vaan tähtisädetikkuja ulkona. Sää oli niin sumuinen ja sateinen, ettei meistä ketään kiinnostanut olla ulkona pitkään. Iisiä menoa siis, eikä mitään suorituspaineita.

Lapset sai katsoa leffaa, ja syötiin ja herkuteltiin. Kun Sea ja Monte menivät nukkumaan, me söimme nachoja ja joimme shamppanjaa. Ja parasta, eli pelattiin yatzya. Se on meidän kahden yhteistä aikaa ja ollut meidän yhteinen juttu niin kauan kun ollaan yhdessä oltu. Ihan super kivaa. Menin ajoissa nukkumaan ja Svante jäi vielä kuuntelemaan musaa hetkeksi.

Tein uuden vuoden meikiksi glitter silmämeikin ja siihen tutoriaalin, joka löytyy instasta nyt kohokohdista kohdasta glitter meikki.  Käy katsomassa video, jos kaipaat vinkkejä juhlalookkiin, tai muuten vaan jos meikkijutut kiinnostaa.

Jotenkin tosi kiva fiilis, kun vuosi nyt vaihtui. Kävin aamulla heti lenkillä ja tänään ollaan oltu lasten kanssa pariin otteeseen ulkoilemassa. Nyt ollaan menossa saunaan ja sitten aiotaan katsoa telkkarista Laulu Rakkaudelle -ohjelmaa ja makoilla sohvalla koko perheen kesken.

Vielä pari päivää lomaa ja sitten alkaa arki. Tosi mukava fiilis tästä pienestä lomasta, tosi iisistä menosta ja ihan vaan yhdessäolosta perheen kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *