Hae
Riia Koivisto

Tuhkimovoide; nimensä mukainen klassikko

*Sisältää mainoslinkkejä

Tuhkimovoide, siis mikä?? Meikinkiinnittäjä, hehkuvoide, pikakaunistaja ja kestävän meikin salainen ase; siinä muutama termi jolla voisin kuvailla tätä klassikkoa, jota ilman en juuri meikkejä asiakkailleni tee.

Tämä tuubi on kulkenut meikkipakissani jo parin vuosikymmenen ajan, ellei pidempäänkin. Olen säännöllisesti etsinyt sille voittajaa, turhaan. Toki testaan jatkuvasti erilaisia laatuja ja koostumuksia, mutta koen että tämä tuubi on aina se ykkönen, varma voittaja, joka ei koskaan petä. Tuhkimovoide, nimensä veroinen tuote.

Clarins Beauty Flash Balm kaunistaa ihoa välittömästi. Se tekee ihosta hehkuvan näköisen ja napakan tuntuisen. Se antaa meikkipohjalle kestävyyttä. Tämä ihanan tuntuinen, jopa täyteläinen voide sopii kaikille ihotyypeille. Voide käy minkä tahansa meikkivoiteen kanssa, eikä koskaan rullaa.

Monissa meikinkiinnittäjä tuotteissa ongelmana koostumus, siis minun mielestäni. Itse tuote saattaa tuntua iholla kivalle, mutta kun päälle levittää meikkivoiteen, alkaa voide usein kasautua, rullata ja mennä pieneksi hileeksi iholla.

Voin aina luottaa Clarinsin tuhkimovoiteeseen, koska se ei kasaudu, rullaa, vaan toimii aina, minkä tahansa laatuisen meikkivoiteen kanssa.

Täyden kympin tuote, vuodesta toiseen.

 

Lue myös tämä:

Kesämeikki ja sen keston salaisuudet, mitä ne on?

4 kommenttia

 1. Heps. kirjoitti:

  Kääk. Ostin tämän n.1kk sitten ja rakastuin heti. Mut mitvit.. Nyt on pari kertaa rullaantunut, että on pitänyt pyyhkeellä hangata koko balmi pois. Missähän lie vika. Voi hitto.. Varmaan nyt on ollut sellainen kombo naamassa, että ei ole yhdessä käytettynä passannut. Testailu jatkuu..

  • riiakoivisto kirjoitti:

   heippa!
   Kääk tosiaankin!! Kyselen heti sulta kysymyksiä jos vaikka syy löytyisi näistä: Oletko laittanut tuhkimovoiteen alle seerumin, voisiko se aiheuttaa rullautumisen? oletko pessyt yövoiteen pois ennen kun olet aamulla laittanut tämän kasvoille? Oletko antanut Clarins voiteen imeytyä kunnolla ennen meikin levittämistä?

   Toivottavasti syy löytyy ja pääset taas käyttämään tätä ihanaa voidetta!

 2. sari kirjoitti:

  Hei
  Voiko käyttää iholla ilman meikkivoiteita?Oma ihoni kaipaisi jotain kevyttä ja jotain mikä antaisi elävyyttä ihoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.