Hae
Riia Koivisto

Kohti keittiöremonttia

En tiedä ollaanko hulluja, tyhmiä vai molempia, mutta ollaan matkalla kohti keittiöremonttia! Ylimääräistä rahaa ei kauheasti ole, mutta aika on oikea rempalle, koska nyt ehditään keskittymään aiheeseen ja suunnittelemaan huolella. Lainan korot ovat matalat, joten siinäkin mielessä hetki on hyvä.

Keittiössämme alkaa olla se tilanne, että kaikki vanha alkaa hajota. Pakastin piippaa ja yksi laatikko ei mene kunnolla kiinni. Mitään pieniä hankintoja ei huvita nyt tehdä, eli mennään ”kaikki tai ei mitään” – tyyylillä kohti keittiön isoa remonttia.

Meillä on iso talo, jossa on aivan liian pieni keittiö. Edellisessä kerrostalokodissakin keittiö oli isompi, vaikka neliöitä oli reilusti vähemmän.  Keittiö on siis ollut kotimme kompastuskivi alusta asti, ja nyt kohta kolme vuotta täällä asuneina olemme vihdoin pisteessä, jossa keittiöremontti on realistinen.

Tapasimme kuukausi sitten luotto ihmisemme, sisustusarkkitehti Hanni Koroman. Hän suunnitteli vuosia sitten minun sinkkukotiini maailman kauneimman keittiön ja edelliseen kotiimme saimme apua monessakin hommassa Hannilta. Soitto hänelle keittiön suunnittelussa oli siis itsestään selvää. Hanni on huikea ammattilainen, jota ilman emme yksinkertaisesti pärjää näin isossa suunnitelmassa.

Olemme tavanneet Hannin nyt jo kolme kertaa. Ensin Hanni kävi katsomassa kotiamme ja tämän hetkistä tilannetta eli mini keittiötämme. Seuraavalle tapaamiselle hän oli piirtänyt meille keittiösuunnitelman ja viime viikolla treffasimme  Avance Keittiöissä ja kävimme katsomassa materiaaleja. Nyt odotamme jännityksellä tarjousta.

Olen keräillyt pikkuhiljaa Pinterestiin ideoita valmiiksi, ja on ollut jännä huomata että kaikissa kuvissa joita olen tallentanut kansiooni, on sama vaalea fiilis. Meillä on nyt valkoinen keittiö ja kaipaamme lisää lämpöä sävyihin ja raikkautta yleisilmeeseen. Meiltä tulee kaatumaan yksi seinä kokonaan ja kodinhoitohuoneesta tulee osa keittiötä, eli laajennamme tulevaa kyökkiä reilusti.

Alustavasti remontin ajankohta tulee olemaan aikaisintaan elokuu, mutta etenemme pienin askelin kohti suurta muutosta.

Tulen varmasti kertomaan teille, kun suunnitelmat etenee ja pääsemme hommassa eteenpäin!

 

Sinua voisi kiinnostaa myös aiemmat postaukseni:

Kodin sisustushommia vol 2

 

Kodin sisustusjuttuja ja pieniä uusia hankintoja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *