Hae
Riia Koivisto

Kodin sisustusjuttuja ja pieniä uusia hankintoja

Ostin joulun jälkeen Ikeasta kotiin uudet ruokapöydän tuolit. Mieheni ei aluksi innostunut ajatuksesta, sillä uusin vasta olohuoneen tuolit ja vanhat tuolit ovat edelleen varastossa tilaa viemässä.. En ole vielä päättänyt löytyykö niille joku muu paikka, vai pitäisikö ne laittaa Toriin myyntiin.

Rakastan lakanoita, mutta joudun rajoittamaan ostohimoani niiden suhteen, koska kaappimme pursuavat niitä. Annan kuitenkin luvan itselleni ostaa koko perheelle uudet lakanat jouluksi, ja niin tein tänäkin vuonna. Jokaiselle meille tuli joulupaketista uudet ihanat lakanat, ja niiden myötä ihanat unet.

Tilasin nämä kauniit lakanat Jotexilta Ne olivat jo ennen joulua alessa, mutta nyt näköjään -70%!  Tämä väri oli myyty loppuun, mutta nuo muutkin kyllä houkuttelivat minua jo tilausta tehdessäni..

Olen aiemminkin kirjoittanut, miten puhtaat lakanat vaikuttavat unen laatuuni ja kuinka painopeitto on minun avain hyvään uneen. Nukuin lomalla paljon ja pitkiä unia. Lapset ovat oppineet pikkuhiljaa nukkumaan vähän pidempään, mikä on aivan mahtavaa. Tuntuu, että sain joululomalla univajetta paikattua ihan kunnolla.

Hankin  olohuoneeseen maton, mutta se odottaa vielä paketissa. Mietin olisiko sen paikka sittenkin FABssa, vai tuleeko se olohuoneeseen vaihtomatoksi. Nythän on mahtavaa saada mattoja puhdistettua, kun ulkona on lunta ja saatiin kunnon pakkaskelit.

Haaveilen akuutisti keittiöremontista. Se tulisi olemaan tosi iso projekti, koska nykyinen keittiö ja kodinhoitotila pitäisi yhdistää ja laittaa kaikki uusiksi. Olen ajatellut ottaa aiemmin käyttämääni sisustussuunnittelijaan yhteyttä ja alkaa miettiä keittiötä ihan kunnolla. Katsotaan eteneekö projekti, vai vieläkö pärjätään vanhalla keittiöllä.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *